2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست
خوب بعد اگر بچه بزنه پدر مادرش بیان اعتراض شما چی میگید بهشون میگید زد جواب گرفت؟  

بچه ای ک تو کلاس،من الکی و بارها بقیه رو بزنه من بارها خانوادشو میکشونم ب مدرسه

ب مدیریت اطلاع میدم

جویا میشم 

بعد جتدبار تذکر ببینم کاری برای درست شدن اون بچه انجام ندادن مجبورم به بقیه یادبدم از حق خودشون دفاع کنن 

وقتی من و شما بارها مورد کتک خوردن قرار بگیریم واکنشمون چیه؟

فکر کنید مجبدر باشیم هرروز برای چندساعت هم بااون طرف تو یه محیط قرار بگیریم 

قطعا واکنش ما چیز خوبی نیست 

من به خانواده اون بجه گفتم پسرتون هرروز داره تکرار میکنه 

صدای خاتوادهها در اومد 

اگه فردا روزی پسرتون کتک خورد از دوستاش این کوتاهی  از طرف شماست ،جون معلوم نیس بااین بچه تو خونه چه رفتاری میشه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ای ک تو کلاس،من الکی و بارها بقیه رو بزنه من بارها خانوادشو میکشونم ب مدرسه ب ندیریت اطلاع میدم ...

خوب خانم معلم جان این مدرسه اصلا کاری به اونایی که میزنن نداره به اونی که اعتراض داره کار دارن شما میگی من بهش بگم مثلا سه بار طرف اذیت کرد نادیده بگیره بعد جواب بده؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
متوجه هستم چی میگید پارسال جواب میداد شاکی داشت دایم بعد نمی‌گفتن اون چرا زده میگفتن این چرا جواب دا ...

ب معلم بگو ینفر هرروز شمارو بزنه شما چیکارمیکنین 

بگید ک همونو یاد بچه بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب بعد اگر بچه بزنه پدر مادرش بیان اعتراض شما چی میگید بهشون میگید زد جواب گرفت؟ 

قطعا حق با پسر شماست اون پدر و مادری هم که میان اعتراض خیلی مغز معیوبی دارند 

وقتی کسی معترضه نسبت به رفتار ما قطعا ما اشتباه نمیکنیم باید از دید دیگه ای به این جریان نگاه کنیم 

که پدر و مادر چقدر مراقب فرزندشون هستند و نقطه امنی ایجاد کردن براش با اینکه اشتباه هم از اون بوده باز حمایتش میکنند (البته من مخالف صددرصدی این نوع والدگریم)

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پارسال جواب میداد دایم شاکی داشت تهدید میشد به اخراج والا من خودم موندم چی کنم دیگه

ببین من دخترم از پیش دبستانی تا اول ابتدایی یه همکلاسی داشت که اذیتش میکرد و گاهی میزدش، اوایل میگفتم مامان جان تو نزنی اون بی ادبه تو بی ادب نباش ، بارها و بارها کتک خورد و با چشم گریون اومد خونه ، اول به معلم گفتم فایده نداشت به مدیر و ناظم گفتم فایده نداشت ، با اون که دخترم کلاسشم عوض کردم بازم ساعت تفریح اذیتش میکرد اصلا انگاری فهمیده بود دخترم بی سرو زبونه اونم وقیح شده بود به پدر و مادرشم گفتم فتیده نداشت  ، یه روز که دوباره رفتم به مدیر گفتم اونام گفتن بارها به خودش و خانواده اش گفتیم فایده نداشت چند تا دختر دیگه رو هم اذیت میکنه ، موقع برگشت دیدم زنگ تفریحه دختره هم توی حیاط مدرسه گفتم بیا اینجا ، اومد گفتم چرا دخترمو اذیت میکنی خندید و گفت اذیتش نکردم دروغ میگه، گفتم بار آخرت باشه که بشنوم اذیتش کردی ، تو منو نمیشناسی اما من خوب میشناسمت میدونم چیکارت کنم الانم پیش همه همکلاسی هات از دخترم عذرخواهی کن و بگو اشتباه کردم ، هیچی عذرخواهی کرد و تموم شد دیگه کلا این فضیه، درسته کارم خشن و بی رحمانه بود اما خب وقتی خانواده حریف بچه خودشون نمیشن من که میتونم از بچه ام دفاع کنم به خدا دخترم طوری شده بود و جوری عزت نفسش رو از دست داده بود که از همه همکلاسیاش میترسید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خوب خانم معلم جان این مدرسه اصلا کاری به اونایی که میزنن نداره به اونی که اعتراض داره کار دارن شما م ...

به مدیرش بگو پس از فردا پسر من بچه ها رو بزنه ایرادی نداره؟ بگو شاکی نمیشین شما؟ عجب آدمی ، اسمشو مدیره عرضه اداره ۴ تا بچه رو نداره 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ب معلم بگو ینفر هرروز شمارو بزنه شما چیکارمیکنین  بگید ک همونو یاد بچه بدم

میگه نمیتونه ارتباط بگیره با اون بچه جالبه بچه میزنتش این انتظار داره بره باهاش دوست هم باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قطعا حق با پسر شماست اون پدر و مادری هم که میان اعتراض خیلی مغز معیوبی دارند  وقتی کسی معترضه ...

مت هیچ وقت وقتی پسرم اشتباه میکنه حامیش نیستم همیشه میگم کارش اشتباه بوده بهش عذرخواهی کردن رو یاد دادم اما میگن حتی اینم اشتباهه نباید معذرت خواهی کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خوب خانم معلم جان این مدرسه اصلا کاری به اونایی که میزنن نداره به اونی که اعتراض داره کار دارن شما م ...

به پسرتون بگید اگه یکبار تورو زد مچ دستاشو محکم بگیر و با صدای بلند بگو نزن

اگه بازم تکرار کرد مثلا لگدت زد تو هم لگد بزن ...

ببینید منم پسر دارم ،پسر من هرگز دست بزن نداره 

بشدت ارومه 

ولی همین باعث سواستفاده بعضیا شد 

چند وقت میش میگفت یکی ازبجهها گلومو گرفت و میخاست خفم کنه 

گفتم خب توچیکار کردی 

گفت من دستشو چنگ زدم 

چون قبلا هم این پسر بچههارو اذیت کرده بود 

اگر مدرسه ب کار پسرتون اعتراض کرد برید و بگید این بچه تو خونه ،تو مهمونی کوجیکترین اسیبی ب کسی نمیزنه 

اصلا از حمایت پسرتون پا پس نکشید 

از مدیریت بخاید اگه نمیتونه مشکل اون بچه رو حل کنه راجب بچه شماهم کاری نکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایی خدایا

چقدر میترسم از این قضییه ک برا دختر منم تکرار بشه و سرش بیاد

سال دیگه باید بره پیش ۲

اینقدر خجالتی و کم حرف جوا ب کسیو نمیده بیرون از خونه

همش از این میترسم تو مدرسه گریه کنه و نتونه حرف بزنه از خودش دفاع کنه

😪😪😪

میگه نمیتونه ارتباط بگیره با اون بچه جالبه بچه میزنتش این انتظار داره بره باهاش دوست هم باشه

مگه قراره بچه باهمه ارتباط بگیره 

مگه ما ک رفتیم مددسه و دانشگاه با همه دوست بودیم 

خب وقتی داره ب بچه ازار میرسونه معلومه بچه فاصله میگیره 

تاابد هم ارتباط نمیگیره 

معلمشون عقل سالم داره ؟؟؟

بنظرم اگه از بچه خودت مطمئنی یکم محکم باش 

قبل اینکه معلم اعتراض کنه ،شما اعتراض کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به مدیرش بگو پس از فردا پسر من بچه ها رو بزنه ایرادی نداره؟ بگو شاکی نمیشین شما؟ عجب آدمی ، اسمشو مد ...

همسرم امشب کلافه شد گفت بزن بچه ها رو جواب بده بازم بهش گفتم صبر کن ببینیم خانم دکتر چه راه حلی بهت میده 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بگو جای اینکه اونایی که میزنن رو باز خواست کنی اومدی منو باز خواست میکنی که اینا پسرتو میزنن چرا اعتراض میکنه؟باید چیکار کنه؟باید (دور از جونِ پسر گلت) لال وایسه نگا کنه تشکر هم بکنه ازشون که زدنش؟بگو بچه ی خودتم باشه اینو میگی؟انصاف داشته باش...بگو اتفاقا باید از خودش دفاع کنه نکه اعتراض کنه