2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 125 پست
منم روانشناس بردم  در دوره هاش شرکت کردم، آخه پسرم کتک میخورد و فقط گریه میکرد خیلی وقتها حت ...

خداروشکر یک نفر متوجه شد من چی میگم دقیقا به بچه قلدر بازی یاد میدن و فکر میکنن زدن هنره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
هر روانشناسی خوب نیس. به نظرم با اینکارت بچتو توو سری خور بار آوردی.

من دوتا بردم همین رو گفتن توسری خوری نیست 

تو جامعه اتفاقا زیاده این برخورد که زدن بزن همین موارد تو دعواهای ناخواسته در نهایت ممکنه باعث از بین رفتن جون آدمها بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر یک نفر متوجه شد من چی میگم دقیقا به بچه قلدر بازی یاد میدن و فکر میکنن زدن هنره

هنر نیست 

برای پسربچهها نیازه 

فردا روزی ک بزرگ شد باید دستشو بگیری دنبالش راه بیوفتی 

درگیر مشاوره کنی 

اگه شما یه بجه داری من ۴۰تا دارم 

البته ک بجه خودتونه

مااینجا فقط نظراتمون دادیم 

شمانهایت میتونید پسر خودتونو راهنمایی کنید 

ولی وقتی کسی بطنتش هیچ دفاعی از خودش نمیتونه بکنه ،جون طرف مقابل مظلوم گیر میارتش و زور میگه و تهدید میکنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما که میتونی به یه دونه بچه ات دفاع کردن یاد بدی. تا اخر عمر فقط میخای بگی اینجا ایرانه و کم کاری و ...

دفاع یعنی زدن از جانب شما من دوست ندارم بچه ام دیگران رو بزنه بله اینجا ایرانه هزار بار هم میگم زدن دیگران افتخاره ولی کنترل خشم و یاد دادن اصول رفتاری و اخلاقی کشتن عزت نفسه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
از نظر شما بله قطعا  من اگر بچه ام رو کنترل نکنم ممکنه فردا تو جامعه سر یک مشکل کوچک نتونه خود ...

مگه بچه هامون جومونگ هستن که برای جنگ بفرستیمشون. ؟ میگم از خودش دفاع کردن یاد بگیره ، اینکه بگیم اینجا ایرانه پس تو سری بخور و ساکت باش بچه رو نابود میکنه. پست اولم گفتم پسرم پیش دبستانی هست ، اصلا اصلا اهل دعوا نیست، تو مدرسه شونم بچه دعوایی نیست، نمیگم دعوا کنه میگم یاد بگیره حقشو بگیره. اینهمه خشم سرکوب شده آخرش به بچه آسیب میزنه. کنترل خشم با سرکوب خشم فرق داره شما دارین سرکوبش می کنید

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بقیه کنترل خشم بلدن ؟؟؟ الکی زدن درست نیس  اما من شاگردایی دارم ک مثلا الکی میزنن ،هول   ...

خوب پس جامعه اینقدر خشمگین و عصبی نتیجه اش همین رفتار آدمهای جامعه است که زدن بزن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مدرسه خوبی نیست  اخه بچه چیکار کنه نه دفاع کنه نه کاری کنه فقط هم فحش بخوره و تحقیر بشه ؟! مگ ...

من مدرسه رو عوض کردم امسال

به خدا موندم چی کنم میخوام بچه رو اصول تربیت کنم جامعه اینجوری نیست میگم ایران اینطوره ناراحت میشن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یه روز پسرم بهم گفت فلانی زد بینیم خون اومد من رفتم دفتر 

گفتم بعد چی شد گفت خانم مدیر باهاش حرف زد بهش گفت از من معذرت خواهی کرد من هم اون لحظه بخشیدمش اما بهش گفتم دیگه دوستت نیستم تو خشنی 

حالا مامانه پیام گذاشته تو گروه کلاسی که لطفا به بچه هاتون یاد بدین به همکلاسیاشون برچسب نزنند😐😐😐

اخه به این خانم باید چی بگم وقتی عقل و ادب حکم میکنه شما به پسرت یاد بدی که کارت اشتباهه اما باز حق به جانب حرف میزنی من از بچه چه توقعی باید داشته باشم؟؟!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خوب پس جامعه اینقدر خشمگین و عصبی نتیجه اش همین رفتار آدمهای جامعه است که زدن بزن ....

بله

شما نزدن رو یاد بده 

من نگفتم الکی بزنه 

کلا متوجه حرفای من نشدین 

موفق باشید 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بهش بگو ، به پدر و مادرش بگه پسرتون زد منم زدمش ، بگو نترسه نگران نباشه شما مراقبش هستین نمیزارین ...

پارسال جواب میداد دایم شاکی داشت تهدید میشد به اخراج والا من خودم موندم چی کنم دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چه روانشناس بیخود و بی سوادی بوده کسی که از حقش دفاع کنه کنترل خشم نداره؟  به پسرت یاد بده صدا ...

خوب الان میگن چرا اعتراض میکنه کسی اذیتش میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خیلی جاها مشاور احساسات رو سرکوب میکنه  چه راجب بچه چه راحب ما  همیشه همشون درست حسابی ...

خوب بعد اگر بچه بزنه پدر مادرش بیان اعتراض شما چی میگید بهشون میگید زد جواب گرفت؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله شما نزدن رو یاد بده  من نگفتم الکی بزنه  کلا متوجه حرفای من نشدین  موفق باشید ...

متوجه هستم چی میگید پارسال جواب میداد شاکی داشت دایم بعد نمی‌گفتن اون چرا زده میگفتن این چرا جواب داده به خدا خودم موندم درست و غلط چیه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اتفاقا بهترین کارو کردم مدرسه اش رو هم اتفاقا عوض کردم

مدرسه قبلی شمارو خواست و بهتون گفت کنترل خشم نداره و مدرسه جدیدش هم باز شما رو خواست که میاد مدام اعتراض میکنه؟

خب اینجوری باشه هرکی یه سازی میزنه من و شما نباید به ساز بقیه برقصیم که!

عزیزم درستش اینه که دفاع کردن از حقش رو به پسرت یاد بدی حالا نه اینکه اول کاری بزنه ناکارشون کنه...اول تذکر بده به طرف و تهدید کنه که اون شخص ادامه نده اگه باز ادامه داد جواب های هویِ...من به دخترام یاد دادم پسر که دیگه از واجباته