2777
2789
عنوان

ژینا دقیقا چش شده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 93 پست
😂😂حالا توجه کنی آیات نمازه

بابا من هرچی به پروفایل تو نگا می کنم دارک تر میشه تازه الان فهمیدم پسری 

پرچم عراقم الان دیدم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار الان شادمهر زنشو ول کرده اومده سراغ ژینا.انقد که شماها حرص میخورید برا این قضیه  زن شادم ...

🤣🤣

خب ما زنیم خودمون یه لحظه فک کن شوهر خودت چنین کاری کنه😥

بیشتر از اینکه حرص بخورم از ژینا بدم اومد

من تو ی مصاحبه دیدم شادمهرگفت منو همسرم عاشق هم نیستیم اما همو دوسداریم باهم رابطمون خوبه ب توافق می ...

تو یه مصاحبه دیگشم گفت مهمترین عشق ، عشق به خانواده س ادم هر روز نمیگه دوست دارم ولی اگه اتفاقی بیفته واسشون ، ادم دیوونه میشه 

هر روزم با زنش در حال گردش و عشق و حاله ، زنش یه جمله به فارسی گفت چقد گرمه ، شادمهر همچین ذوق کرد 

اونوقت یه عده نشستن دلشون برا اونا میسوزه😂😂 

ژینا رو اگه ادم حساب میکرد اونموقع که رفته بود کنسرتش سگ محلش نمیکرد 

🤍🌱
تموم شده برا همین اهنگ ژینارو کلا تغییر داد  بزرگش میکنن

اسم دیگه ژینا معنیش گل هم معنی میده 

گل من کرده 

به کردی هم میشه زندگی بخش 

که رو ویلون زده life

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
ازدواج سفید کرده بودن اون زمان که هیچ دختری اصلا آزادی نداشت ژینا همش با شادمهر مهمونی بود و فیلماش ...

حتی اگه اینم باشه وقتی شادمهر رفته از هم جدا شدن و رابطه تموم شده.طرف وقتی طلاق میگیره میره با یکی دیگه دیگه اون زندگی مال زن دومیه نه اولی که طلاق گرفته و رفته پی زندگی خودش

عشق اول همیشه ارجعیت داره حالا حتی اگه ۱۰۰ سال گذشته باشه. اون روزی که زنش هنوز شادمهرو نمیشناخته ژی ...

😂ژینا قبل شادمهر ی بار ازدواج کرده بعد شادمهر دوبار ازدواج کرد  تازه از شوهر دومی  ی بچه داره

هنوز میگن میلینا جا ژینا گرفته😖

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم