2777
2789
عنوان

ژینا دقیقا چش شده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 93 پست
بعد از طلاق یادش اومده؟ این آهنگ مال ۲۰سال پیشه اینم که گفتی حرفیه تو توی اینیستا میزنن و روی هیچ م ...

چرا منطقی روش نباشه؟
خب این اهنگو برای اون خونده

if you could be anyone , would you choose yourself

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادمهر تو کنسرتش گفت ژینا تموم شده که

اصلا ژینا رو محل نمیده ..

ژینا فیلش یاد هندستون کرده میخواد خودش ب شادمهر بچسبونه... احتمالا برای جذب فالور ژینا هم هست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اوه. برای چی به  یاد داعش افتادی

آخه شعار اونا بود البته به غیر اولش با قرمزم که نوشتی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من اصلا فکر نمی‌کنم جفتشون منظوری داشته باشن

ویالون رو شاید شادمهر دوست داشته و خواسته با اون بنوازه

آهنگم که مال ژینا بوده، هدیه بوده، آهنگ خودش بوده روی ویدئوی خودش گذاشته

منم اگه آهنگ خودم رو داشتم استفاده میکردم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
این وسط زن شادمهر انگار قربانیه

همش الکیه 

باور کنید شادمهر ب ژینا اصلا محل و بها نمیده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
طرف دوست بوده باهاش کدوم زندگی آخه؟😒😒😒

ازدواج سفید کرده بودن اون زمان که هیچ دختری اصلا آزادی نداشت ژینا همش با شادمهر مهمونی بود و فیلماش میومد بیرون پس همچین دختری تلفنی حرف نمیزدن باهم زندگی میکردن

عشق اول همیشه ارجعیت داره حالا حتی اگه ۱۰۰ سال گذشته باشه. اون روزی که زنش هنوز شادمهرو نمیشناخته ژی ...

معلوم هست چی میگی؟