2777
2789
عنوان

کمک به مادری که درمانده شده است.

356 بازدید | 40 پست

بچه ها خیلی مستاصل هستم و ازتون خواهش میکنم هرکس می‌تواند راهنماییم کنه.

پسری دارم ۲ سال و ۹ ماه داره. از بدو تولد باهاش مشکل دارم. تا سن ۲ سال و ۲ ماه شبا نمیخابید و حداقل ۵ بار تا صبح بیدار میشد.علتش هم لوزه های بزرگش بود. ۲ ماه پیش عمل کردیم.  خوابش خیلی عالی شد.ولی بچگی خیلی عصبی بود و هست. من شاغل هستم و ۹ ماهگی برگشتم سرکار .براش پرستار گرفتم.پرستار خیلی عالی و آشنا بود.

الان غذاخوردن رو خیلی مشکل دارم.هنوز غذای میکس شده میخوره و غذای سفت نمیخوره.خیلی من و پرستارش تلاش کردیم اما نمیخوره.

فوق العاده عصبی هست و جدیدا تا از خواب بیدار میشه تا ۱ ساعت مدام گریه میکنه و وسیله ها رو پرتاب میکنه.خیلی زورگو هست .باید کاری که میگه رو انجام بدیم.خیلی براش وقت میذارم.کلاس میبرم و کلی بازی می‌کنم.تو جمع بهتره اخلاقش

وقتی بیمار بشه اوضاع افتضاح میشه.مثلا تب داشته باش میگه باید من رو مداوم بغل کنی و نمیذاره نفس بکشم.جدیدا هم متا کتک میزنه.مثلا دیشب وسط شب بلند شد یک ساعت گریه میکرد و منا کتک میزد.

خیلی هم سخت غذا میخوره.

نمیدونم باید چی کار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

عزیزم بچت داره به سه سالگی نزدیک میشه و همه اینکاراش طبیعیه،مثل بچه های دیگه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عزیزم بچت داره به سه سالگی نزدیک میشه و همه اینکاراش طبیعیه،مثل بچه های دیگه

جدی؟

یعنی تا یک ساعت جیغ و داد عادی.همش میخاد انگشتش رو فشار بده به دستم.انگار همش عصبانی هست.

چه رفتاری باید نشون بدم در مواقعی که پرتاب میکنه و کتک میزنه؟

2804

متاسفانه بچه شما اون دوره وابستگی ایمن رو نداشته

ببخشید که اینو میگم ولی بهتر بود سرکار نمیرفتی حداقل تا ۲سال

درامدت رو بدی به پرستار 

یه مشاوره کودک در مورد این مشکلات حرف میزد واقعا هم منطقی توضیح می‌داد

منم بخاطر بچه ام بیخیال کار شدم تا بچه ام ۳سال رو بگذرونه بعد

از این چیزایی که شما گفتین حس میکنم فقط خودتونو میخواد بیشتر باهاش وقت بگذرونید و اینجوری داره تلاش ...

تمام وقتم وقتی میرم خونه براش هست. کار خونه هم نمیکنم.فقط غذا درست میکنم.

خیلی وقتا بهش میگم بیا بازی کنیم میگه نه

2805
2801