2777
2789

• لبخند بزنید

• خودتان را یک گوشه پنهان نکنید

• از او کمک بخواهید

• در مورد سرگرمی های خود صحبت کنید

• گاهی با او تماس چشمی داشته باشید

• از بیان چیزهای آشکار اجتناب کنید

• به تنهایی و یا با یکی از دوستانتان بیرون بروید

• برای کارهای کوچک از او تشکر کنید

• گوشی خود را کنار بگذارید

• سعی کنید سوالات شخصی و بی ربط نپرسید

از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم  پرونده ی باز جدیدی  برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

فکر کنم موفق شدم برا همینه🤣

البته ناخوداگاه رفتارم اینطوریه

تلاش نکردم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اینا ربطی به عاشق شدن نداره آداب زندگی روزمره اس.

آدم با همه همینه دیگه... فروشنده؛ راننده تاکسی؛ عمش😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2804
2805
همیشه ازشون طلبکار باشید به قول مریم امیرجلالی😂

🤭🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
ریکوئستم قبول میکنی؟😂

آره جان 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
2801