2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای خصوصی کار میکردی فافا جون ؟ باور کن همش استرسه . با دو تا بچه حالا بزرگه مدرسه میره . ولی وقتی برگردم سرکار کوچیکه تازه 9 ماهشه آخه کی دلش میاد بچه 9 ماهه رو تنها بزاره .
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
مرسی فافای عزیزم
خدای مهربون،همونجور که لطف کردی و این فرشته ی زیبا رو تو وجودم قرار دادی و به بهترین نحو ممکن ازش مراقبت کردی...باز هم من رو مدیون لطفت کن و خودت مواظبش باش.
مامان اروین ممنون.کجا باید تیک بزنم؟؟
خدای مهربون،همونجور که لطف کردی و این فرشته ی زیبا رو تو وجودم قرار دادی و به بهترین نحو ممکن ازش مراقبت کردی...باز هم من رو مدیون لطفت کن و خودت مواظبش باش.
به سلامت مامان اروین منم ارباب رجوع داشتم الان اومدم بازم باید برم من 5شنبه نوبت دکتر دارم ببینم واسه قد و وزن بچه م چی میگه اون سری پیش که گفت بدجورتو یه ماه 5 کیلو اضافه کردی البته خودم متوجه نشدم چون تو درمانگاه که رفتم گفت وزنت خوبه نرماله
خدا جونم تو زندگی هرچی ازت خواستم بهم دادی شاید یه کم دیر اما تو به صلاحم عمل کردی و همون فاصله دیر شد بهترین مصلحتم ...........مهربونم ازت میخام همیشه خیر و صلاح و مصلحتت را برام بفرستی حتی اگه از نظر من دیر باشه
2810