2777
2789
عنوان

بلاخره شوهرم جوابمو داد اسکرین شات

7533 بازدید | 114 پست

خانم ها گفت فردا دخترمو میاره خداروشکر من نمیخوام فعلا جدا شم امادگیشو ندارم واقعا 

فردا که اومد چی بگم بهش قبول کنه تو رو خدا راهنماییم کنید 

پدر و مادرم مخالف برگشتنم به اون زندگی هستن ولی خودم روحی امادگی جدایی ندارم حداقل فعلا 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دلیل این همه حقارت چیه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی نمیخوادت چرا میخوایی زوری برگردی؟

فکر کردی هرکی جدا شده آمادگی روحی داشته؟ خوش و خرم بوده؟ قطعا سخته دلتنگی داره اذیت داره.

برو پیش یه روانشناس کمکت میکنه بهتر کنار بیایی.

اون طفل معصوم تو محیط پر از تنش و بدون عشق بزرگ نکن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اسی نمیدونم چی بگم ولی بنظرم مشاوره برید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چقدر خودتو کوچیک میکنی رفتنی رو بزار بره حالا هرچقد عاشقش باشی

بحث عشق نیست فعلا نمیخوام جدا شم دلایل دیگخ دارم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اخه چرا طلاقت نده و بره زنم بگیره؟؟؟

دلیلش چیه؟؟؟؟

زن بگیره انگشت نما نمیشید؟؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم داری با خودت چیکار میکنی؟؟؟حالا که پدر ومادرت پشتتن دلتو قرص کن این چه وضعشه آخه...

به خدا نمیتونم از دیشب چشم روهم نزاشتم حتی آب هم به زور میخورم فعلا نمیتونم جدا شم میخوام با خودم کنار بیام بعد

اخه چرا طلاقت نده و بره زنم بگیره؟؟؟ دلیلش چیه؟؟؟؟ زن بگیره انگشت نما نمیشید؟؟؟؟

منظورم پنهانی بود ولی قبول نکرد اصلا زن نمیخواد نمیدونم چرا فقط میخواد من نباشم مگه چیکارش کردم