2777
2789
عنوان

بلاخره شوهرم جوابمو داد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 7534 بازدید | 114 پست
چ مدت اومدین قهر؟

دیشب دعوامون شد اومدم خونه بابام 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میگن برای زندگیت تلاش کن یعنی صحبت کن و مشکلاتو دونفره حل کنین. منظور از تلاش التماس و تحقیر کر ...

خب چیکار کنم فردا که اومد چی بگم بهش 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دیشب دعوامون شد اومدم خونه بابام 

سر داماد داداشش دعوا کردین؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

کاشکی میتونستم پیام هایی که به شوهرت دادی پاک کنم چرا اخه اینقدر خودت رو بی ارزش میکنی..

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
یعنی یه مدت تنهاش بزارم امکان داره بعدش بخواد برگردم؟

من نمی‌دونم بین شما چی گذشته که کار به اینجا کشیده؟

اما کاملا مشخصه همسرت تاب و تحملش به صفر رسیده و پیگیری تو جز کلافگی بیشتر اون و تلاشش برای زودتر یکسره کردن قضیه چیزی در بر نداره.

اروم باش

زمان بده

شاید حل بشه ماجرا

فردام دخترتو آورد لام تا کام حرف نزن

خب چیکار کنم فردا که اومد چی بگم بهش 

عادی باش. التماس نکن. تا باهات گرم نگرفته گرم نگیر. پیام نده. پیام داد بگو بیا درباره زندگیمون حرف بزنیم. مثل دوتا بزرگسال درباره آیندتون حرف بزنین ایشون ارباب نیس شمام رعیت نیستی کوچیک نکن خودتو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سر داماد داداشش دعوا کردین؟

اره اومد منم عصبی شدم جوابشو دادم دعوامون شد 

اره اومد منم عصبی شدم جوابشو دادم دعوامون شد 

جان خودت اینقدر خودتو تحقیر نکن 

بزار حداقل چند روز بگذره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

دلیل جداییتون چیه

دلم واسه بچه ای میسوزه که پدر و مادر قبل از داشتن تفاهم اونو بدنیا میارن و بچه طلاق میکنن و آواره ی زندگی نامادری ناپدری 

جهنم واسش درست میکنن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .