2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه این تاپیک رو دیدم کنجکاو شدم. درست میگید.

سلام. سوال متاهلی خصوصی دارم

باجنبه هاش بیان 

F1  F1  

Help Me Please

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
اخه این تاپیک رو دیدم کنجکاو شدم. درست میگید.

دلخور نشی ها عزیزم ، این دوستمون منظورش این بود که ممکنه اینجا ارقام و اعداد نامتعارف و غیر واقعی رو ببینی ، بعد ازدواجت که با واقعیت روبرو میشی ، خداینکرده بحث مقایسه و این چیزا پیش بیاد ، اما یه خلاصه بخوام بهت بگم ، تایم معاشقه که کلا دست خودتونه ، بستگی داره که چقدر بخواین واسش زمان بگذارید ، اما دخول صرف : نرمال بین ۳ تا ۵ دقیقه برای آقایون غیر ورزشکار 

و بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای آقایون ورزشکار هستش ، هر تایمی بالاتر از این موارد،  احتمال مصرف مواد و یا استفاده از قرص و تاخیری و ... رو داره ، که دیگه اون جزو موارد نرمال نیست .

ضمنا انشاالله بسلامتی و عاقبت بخیری ازدواج کردی ، حتما و حتما و حتما درجریان باش :

۱) آقایون معمولا در روزهای اول ازدواج میلشون زیاده اما اکثرا زود انزال ، یوقت این‌رو نقص و مشکل نبینی .

در دراز مدت مشکل زود انزالی حل میشه اما خب تعداد روابط باز یه مقدار کمتر میشه ، ضمنا به اعداد و ارقام این سایت زیاد اعتماد نکن ، بغضی ها عملا غیر ممکن هستش و صرفا بیان آرزوهاست. 😊😊😊