2777
2789

به هیچ وجه پیش ملاورمال نرین اونهاازجن وشیاطین کمک میگیرن انقدرهم میگین بختم بستس اله بله خب عزیزتقصیرخودته نمازنمیخونی تومیدونی هرصبح قبل ازبیدارشدنت شیطان سه گره برات میبنده وقتی بیداربشوبسم الله بگی ی گره بازمیشه موقع وضوگره دوم وموقع خواندن نماز گره سوم بازمیشه ومجددفرداشیطان میاد،فکرکردین پیش ملارفتین وی دعاحفاظت نوشت تاابدودهرمحافظتین توبه کنین که این نسخه خیلی قوی حاصل ریاضت دختری مومن هست درحقش دعاخیرکنین که ب رایگان ب خیلیا کمک میکنه این هم کمکش برای شما،،،،،،این نسخه آن دخترمومن آذری زبان است،،،،

ب هیچ‌وجه پیش ملاورمال نرو 

چیزی ک یادگرفتم و انجامش هم دادم برای مردم وخودشونم فهمیدن رومیگم چنان قوی هستش که هرنوع طلسم دعا چشم زخم جادوی سیاه باطل باطل میشه البته خداباطلش میکنه این کار لازمش اینکه طرف دیگه توبه کنه سمت معصیت نره وپرهیزگاری کنه و ب واجبات خصوصا نماز عمل کنه،,,,۱:غسل کن زیرآب بگو خداوندا بحق حضرت ابراهیم خلیل الله حضرت محمدرسول اکرم حضرت زهراسلام الله علیها وحضرت سیدالشهداامام حسین علیه السلام جمیع گناه ها،کین وکدورت،شروفتنه،جادوودعاوطلسم وبستگی وگره،مریضی وخستگی رو از جان وروح وجسمم پاک ودفع گردان سبحان الله وسه صلوات(این غسل روروزاول واجب روزهای بعدمستحب است تا۷_۱۴روزانجام بده)

،درهرادمی متفاوته مثلاکسی عابدوزاهدباشه وبرای شخصی دیگرانجام دهدیعنی همراه او ب نیت ان مریض انجام دهد سه روزه جواب میگیردمریض ومبتلا ب جادو خوب میشوداماکسی ک ادم معمولیه بهتراست تاشبی ک خواب ببیند غسل وبقیه چیزایی ک میگمو ب دقت وب ترتیب انجام دهد), ازاین شمع سفیدهای کوچیک امامزاده ای سفیدرنگ تهیه کن هرشب موفع شروع نمازمغرب شروع کن روشن کن بعدکه نمازمغرب تمام شد ی دورصلوات هدیه به روح شهداکن بعدبلندشو نمازعشابخون ب شمع کاری نداشته باش بگذار داخل ی سینی بسوزد بعد باکسیم توحین انجام کاراصلا صحبت نکن بعدنمازعشا بشین ب ترتیب بخوان سوره حمد،یس،واقعه،حشر،ملک،جن،چهارقل،کوثر،نصر،ایه الکرسی(اگه روزجمعه انجام دادی سوره جمعه روهم بخون)بغد اسامی القاب خداروبگو مثل یاقادریارحمان،ذکربگومث لاحول ولاقوه...این ذکر خیلی مهمه انالله واناعلیه راجعون ،الابذکرالله...این چندتاذکرروهم بعدالقاب خدابگوبعداسامی پیامبران بگو یاحضرت ادم یاحضرت ابراهیم یاحضرت ادریس ...بعداسامی۱۴معصوم بعداسامی ملائک یاحضرت عزرائیل ،یاحضرت میکائیل،یاحضرت اسرافیل،یاحضرت جبراییل،بعد سرت رو بزار روی سجاده عهدومیثاق کن ک ب خداوندا حاجتمو بده ومشکلم رفع کن ک ازاین لحظه ب بعد درامرنمازوواجبات ودوری ازمعصیت تاروزی ک ازاین دنیاجانم رابگیری تمام تلاشم راخواهم نمود(شمع روهم هدیه ب ان چهارعزیزکن حضرت ابراهیم،محمد،زهرا,حسین),,,این عمل قوی ترین نسخه هست مجرب هست واگرخاستی انجام بدی تمام دعااینا ک ازرمال وملاگرفتی بریز تو اب یا کاسه اب بعد ببر بریز زیر پای ی درخت بی باروبی میوه،بعدشروع کن ببین این خیلی خیلی نسخه قوی هست حواست باشه میثاق باالله میبندی بعداز رفع مشکلت بری سراغ گناه خدابلای بدترنصیبت میکنه حالا ب توان خودت نگاکن ببین میتونی دیگه گناه نکنی یا ن

همه به کنار هرروز غسل کردنم که خیلی سخته

ولی هرشب بعد نماز اینهمهههههههه قران خوندن واقعا سخته اخه هرشب

من بچه خیلی بی قراری دارم توخونه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

یبار ادم بخواد انجام بده میشه،ولی هرشب اخه واقعا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد تازه ننوشتی ذکرارو چندبار بگیم هرکدومو

2804
دستور ایه الله بهجت تو اینترنت هست بزن به اون مداومت کن و هر روز هم اسفند دود کن

اونم مثل این سخته؟

دستور ایه الله بهجت تو اینترنت هست بزن به اون مداومت کن و هر روز هم اسفند دود کن

برام پیداش میکنی؟

نمیدونم چی سرچ کنم

نه سخت نیست بزن روزانه پنجاه ایه قران بخون  ایه الکرسی و ناس و فلق زیاد بخون روز و شب و اسفند ...

من دارم هرروز تا ۴۰ روز سوره بقره رو میخونم

نمیدونم چی سرچ کنم دقیقش بیاد

چیزا مختلف اومد

همه به کنار هرروز غسل کردنم که خیلی سخته ولی هرشب بعد نماز اینهمهههههههه قران خوندن واقعا سخته اخه ...

خ گفتم روزاول غسل واجبه روزای دیگه مستحبه،هرکدوم رو یبار بگو این همه ک میگی من نوعی مثلا توچهل دیقه تموم میکنم بعدم ممکنه تو سه روز خدابهت نشون بده ممکنه تو پنج روز ممکنه توچهارده روز،این روش رو قطعی ومطمعنه بالاخره میخایی تمام گره هات بازبشه زحمت هم داره و اینکه گفتی ادم نمیشه گناه نکنه خب عزیزخداهمش توقران میگع بهشت برای اهل تقوا هست حداقل میتونی سعی کنی که،مثلا لزومی نداره فیلم هوسران کسی ببینه یایکی غیبت میکنه بش تذکرلسانی بده وقت زیاده ماها عادت ب کاربطالت داریم شب نمیتونی صبح انجام بده ک بچت خوابه ،میدونی فرق این روش بابقیه روش ها چیه عین ی بچه پاک میشی خودت هم تغیرمیکنی 

خب ما که امام نیستیم گناه نکنیم به هر حال ممکن با حرف دل یکی ر برنجونیم این یک گناه 

خب کم کم رو خودت کارکن معانی ایات قران روبخون و یادبگیر ک چی رو کجا بگی ببین احکام ودستورات الهی چیه واجبات رو انجام بده همین ک خداببینه داری دست وپامبرنی برای رضای الله برای هرعمل خیرت ده بار پاداش میده

من دارم هرروز تا ۴۰ روز سوره بقره رو میخونم نمیدونم چی سرچ کنم دقیقش بیاد چیزا مختلف اومد

این روش من مسیرپرهیزگاری هست وخداب تقوا سفارش کرده چون میدونب الان مثلا یکی هرروز بقره میخونه خب ب همون قانون اولش ک پرهیزگاری است عمل نممیکنه چ سودی داره خوندن بی عمل چ سودی داره توروقضاوت نمبکنما دارم روشنت میکنم هدف ازنمازوقران چیه و چرا گره وطلسم پیش میاد همش بخاطرگناه وغفلت وعدم رعایت واجبات هست خدا حکم کرده ب نماز طرف میگه دل من اینه نظرمن اونه خداحکم کرده ک ای مومن اندرزپذیرباش تقواداشته باش اونوقت نماز رو بدوبدومیخونه فحش میده خب این نمازش عین سوت زدن و کف زدن دست هس هدف از خوندن قران رفع و دفع جن ک نیس جن و ابلیس همیشه هستن هرروزم میان توفکرنکن قران خوندی اون جن ترسبد و رفت نه ،اون الله تعالی نگا ب اعمالمون میکنه و محافظت تورو بالاترمیبره وقتی ابلیس براوسوسه میاد سریعا تو رو متوجه میکنه یا یکی میخاد اذیتت کنه بخاطر ایمان و عمل صالحت نمیزاره بهت زیان برسه ی آیه هرروزبخون اونم فقط معنی اما بهش عمل کن تااینکه هرروز بقره بخونی ،برای ارامش میشه قران پخش کرد یا چندتاسوره خوند اما خدا از اهل تقوا محافظت میکنخ دوسشون داره اهل تقوا ب همه کاراشون بانظم میرسن اهل تدبروتفکرن ده روز قران گوش بده و بعد برن تو عروسی ها برقصن جلو نامحرم ازاینا نیستن اهل تقوا هرروز رو خودشون کارمیکنن هرروز میگن امروز ب چ روشی ب خدانزدیکتربشم ی روزصبح بلندمیشه اسم انبیارو میگه ی روز ذکر استغفار ی روز پول ب فقیرمیده ی روز میزنگه ب دردودل یکی گوش میده بهش راه حل میده حالا گلم متوجع شدی فقط باخوندن بقره ب هدفت نمیرسی بیخودی تو نت نگرد این ها حاصل تلاش خیلی زیادمه ک ب حقایقی رسیدم درپناه الله

من نتیجه گرفتم از یه دعانویس هندی 

توی ایران مثل ایشون اصلا وجود نداره

09307603145

اگه شما هم خواستید میتونید ازشون دعا بگیرید

دعا و طلسم رو نمیشه رد کرد یا گفت اثر نداره

همونجور که چشم زخم اثر داره یکی یکیو چشم میزنه چشم یه نفر انرژی انچنانی داره دعا که روی کاغذ مینویسنم اثر زیادی داره

طلسما و دعاهای ایشون دائمیه و نیاز نیست هر ماه برید پیش دعانویسای الکی 

حتی اگه دعا نخواستید برای بارداری جن زدگی رزقو روزی و.... میتونید بهشون پیام بدید 

2809