2777
2789
عنوان

نا امید نباش

100 بازدید | 13 پست

بچه ها ۸سال پیش شوهرم به شوهرخواهرش بدهکار بود،روز زن شوهرخواهرش زنگ زد و گفت پولمو لازم دارم تا یکی دوساعت دیگه بزن به حساب، شوهر منم هرکاری کرد نتونست از کسی قرض بگیره، من یکی دوتا تیکه طلا بیشتر برام نمونده بود، بهش دادم رفت برد فروخت، یادمه خیلی بغض داشتم اونشب....حالا امشب شوهرم میگفت رفتم در طلافروشی یه آقایی اومده بود طلا خانومش را بفروشه، حس کردم حالش را میفهمم که روز زن اومده به جای اینکه بخره واسه خانمش داره میفروشه، دلم میخواست بزنم رو شونش بگم داداش غصه نخوریا، تو چندسال پیش خودمی ولی فقط از خودش بخواه و امید داشته باش، بهت میده ، اونقدر زیاد که باورت نشه...

دوست داشتم این حرف امشب شوهرم رو تاپیک کنم.

ناامید نباشید که خیلی زود همه درا باز میشه، مطمئن باشین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف قشنگی و تاپیک کردی 🤣😛 

شاد باشید! چه پولدارین چه حتی بی پول 🤣🤣🤣

اگه موقع به دنیا اومدن خانواده پولداری ندارین تقصیر خودتون نیست ولی اگه بعدش پولدار نشین تقصییر خودتونه 🙂🙂 یه بزرگی میگفت یادم نیست کی بود 😼😼😼😼😼

چندوقت بعد از اون ماجرا همه چیتون درست شد؟چه جوری؟

من ۱۱ساله عروسی کردم، الان حدود دوساله خداراشکر بهتر شده اوضاع....نمیگم همه چی عالی و گل و بلبله، بالاخره تو همه زندگیا یه چیزایی پیش میاد گاهی ولی خداراشکر نسبت به گذشته خیلی بهتر شده...همسرم کارش را عوض کرد و ریسک های زیادی هم کردیم که ضرر هم داشت بعضیاش ولی خدا راشکر از حالت درجا زدن در اومدیم. 

ببین از وقتی چشم و امیدم از همه جا جز خودش قطع شد و واسم مهم نبود از کجا میده و فقط ازش خواستم، واقعا هم بهم داد

من ۱۱ساله عروسی کردم، الان حدود دوساله خداراشکر بهتر شده اوضاع....نمیگم همه چی عالی و گل و بلبله، با ...

چقدر خوب شوهرمنم میخواد یه ریسک بزرگ کنه من خیلی میترسم میخواد شروع به یه کاری کنه که پولشو داره قرض میگیره نمیدونم والا ماهم ۹ساله ازدواج کردیم

کاربر قدیمی
چقدر خوب شوهرمنم میخواد یه ریسک بزرگ کنه من خیلی میترسم میخواد شروع به یه کاری کنه که پولشو داره قرض ...

عزیزم، خدا کمکتون کنه الهی.به حق همین شب عزیز هر چی از خدا میخواین بهترینش را بهتون بده♥️