2777
2789
عنوان

داشتم سکته میکردم اونی ک بهم تجاوز کرده بود رو دیدم قلبم اومد دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 62 پست
نه این ک دلتنگش ام دوست پسرم بود این پسر خوبی بود کات کردم باهاش

ببخشید‌ فکر کردم همونه. 

خدا ب دلت آرامش بده🌱

شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردی بهش اعتماد کردی.. هیچوقت هیچوقت قرار اول با ماشین یا جاهای خلوت نباید برید.. بار اول همیشه کافه یا پارک.. بهر حال ادم مریض زیاد هست . 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با فیلمها  می خواهدچکار کنه یا خدا مگه کجا قرار گذاشتی رفتی خونشون  آخهچرا عاقل کند کاری ...

نه تو ماشین یعنی  یه درس عبرتی شد برام تا عمر دارم فراموش ام نمیشه

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
تو رو خدا دنبال این ماجراها نرید خیلی کم پیش میاد یه اقا بیاد سمت یه خانم و قصد سرگرمی نداشته باشه ...

دقیقاااا من از ابان تا امروز ذره ذره وجودم آب شد همه اون انرژیم کمرنگ شد همش تو فکر میرم مطمئنم تا عمر دارم این حس میمونه تو وجودم

اشتباه کردی بهش اعتماد کردی.. هیچوقت هیچوقت قرار اول با ماشین یا جاهای خلوت نباید برید.. بار اول همی ...

عصبی بود گوشی دست میگرفتم داد میزد چرا دست میزنی گوشی گوشیمو گرفت گذاشت جیبش روانی بود  یهو گاز داد رفت جاده درا رو هم قفل کرد

عصبی بود گوشی دست میگرفتم داد میزد چرا دست میزنی گوشی گوشیمو گرفت گذاشت جیبش روانی بود  یهو گاز ...

خدا لعنتش کنه الهی.. امیدوارم خدا ازش نگذره.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810