2777
2789
عنوان

داشتم سکته میکردم اونی ک بهم تجاوز کرده بود رو دیدم قلبم اومد دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 62 پست

تو رو خدا دنبال این ماجراها نرید خیلی کم پیش میاد یه اقا بیاد سمت یه خانم و قصد سرگرمی نداشته باشه

تو ماه به ماه و سال به سال سلولای بدنت عوض میشه و بدن تو بدن اون روز نیست 

جبران کن به سمت خدا فرار کن از دست شر این زمونه و ادما 

دعا میکنم آرامش بهت برگرده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا وقتی بهت دست درازی کرده دلتنگی و منتظری پیام بده اونوقت از حضرت معصومه میخوای دیگه نبینیش؟؟؟😕😕

شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂
چهرت تو غیلماش معلوم بود؟ تهدیدت کرد؟ اگه خیلی اذیتی ازش شکایت کن  واقعا این همه زن ه.ر.زه چ ...

اره معلوم بود ک میترسم دیگه 

نه نمیتونم شکایت خانوادم بفهمن بدبخت میشم

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
اینقدر با شخصیت خودشو نشون داد اون چند روزی ک مجازی چت کردیم 

طبیعیه انتظار نداشتی بگه من ی متجاوز کثیفم خودشو خوب جا میزنه 

چرا به کسی که نمی شناسی جایی میری که تنها باشی نکنه رفتی خونه می دونم تجربه تلخی بوده ولی بازم به خیر گذشته اگر صلاح می دونی شکایت کن ازش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چرا وقتی بهت دست درازی کرده دلتنگی و منتظری پیام بده اونوقت از حضرت معصومه میخوای دیگه نبینیش؟؟؟😕😕

نه این ک دلتنگش ام دوست پسرم بود این پسر خوبی بود کات کردم باهاش

اره معلوم بود ک میترسم دیگه  نه نمیتونم شکایت خانوادم بفهمن بدبخت میشم

میدونم واقعا خانواده خیلی مهمه ک پشتت باشه

امیدوارم ک گوشیش بیفته دریا یا از کوه بیوفته و همش پاک شه 

ذلیل بشه احمق 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
به زور بهت دست زد و فیلم گرفت یا با رضایت خودت بود و بعدا ازش متنفر شدی و اون موقع مشکلی نداشتی؟اگه ...

اصلااااا رضایت نبود زور بود با زور دست به بدنم زد با زور لباشو میچسپوند به لبم

2810