2777
2789
عنوان

شوهر پولدارو از کجا پیدا کنم؟؟؟

919 بازدید | 89 پست

خدایی اگه میخواید بدوبیراه بگید برید بیرون از تاپیکم

من میدونم با این چندرغاز ماهانه ک میگیرم و این همه سگ دو زدن عمرا تا سی سالگی بتونم برای خودم حتی ی پراید بگیرم

واقعا دیگه خسته شدم استرس پولو بکشم

از ۱۷سالگی دارم کار میکنم

منم دوست دارم مثل بقیه با خیال راحت برممسافرت خرج کنم خونه و ماشین خوب داشته باشم

و اینکه الان تو محیط کاری ک هستم خیلی ادمای پولدارو خفن تو رفت و امدن ولی دریغ از توجهی ب من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته کجا کار می کنی که افراد خفن هستند

من بیام تورشون کنم

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

گم نشده که پیداش کنی باید خودش سر راهت قرار بگیره

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

چند تا راهکار خیلی جدی میگم

اول اینکه باید خیلییی خوشگل و خوشتیپ باشی خیلیا ب نچرالم بخوری زیاد عمل نداشته باشی

دوم شغلی رو انتخاب کنی که آدمای پولدار بیشتر رفت و آمد می کنن حداقل محل کارت بالاشهر باشه

سوم اینکه باید سر و زبون داشته باشی سیاستمدار باشی 

و اینکه شغلت رشته تحصیلیت باید ب پولدارا بخوره 

اقای سراشپز چی شد

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم
خاک بر سرا دم به تله نمیدن. سخت ازدواج میکنن یا خیلیاشون آدم نیستن. من یکیو میشناسم پولدار خفن اما ا ...

اصلا کارم ی جوری سخت میتونم شماره بگیرم و معاشرت کنم همکارای فضولم مثل جغد بالاسرم وایستادن

فامیل دوست من یه دختر توپول با خانواده خیلی معمولی و قیافه معمولی یه خواستگار براش اومده خونه ۳۰۰ متری داره. نزدیک ۲ میلیارد و نیم حلقه و سرویس جوهر براش خریده. اینام برای اینکه کم نیارن کلی دارن هزینه میکنه واسه نامزدی 

یعنی شانسه هاااا

2810