2777
2789
عنوان

شوهر پولدارو از کجا پیدا کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی باید بشه  تو دوست داری چی بشه؟

احساس می کنم قبلار و یکی کراش داشته

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم
اصلا کارم ی جوری سخت میتونم شماره بگیرم و معاشرت کنم همکارای فضولم مثل جغد بالاسرم وایستادن

وای تو روحشون. با اعتماد به نفس باش. سعی کن تیپای مارکدار بزنی. محکم و با کلاس باشی. قشنگ حرف بزنی و با اعتماد به نفس

اینا همه تاثیر داره

ادمای پولدار دنبال هم لول خودشونن معمولا 

و یا خیلی دختره خوشگل باشه میرن سمتش ک باز اونم طی زمان طولانی هزارتا  حرف از طرف خوانواده پسره به دختره میگن 

درکل احتمالش کمه ک پیدا ‌کنی

خودتون باید ارتقا بدید 

بیشتر معاشرت کنید از کلمات مناسب در صحبتتون استفاده کنید. زود عصبی نشید. سعی کنید متانت و آرامش در رفتارتون مشخص باشه. شیک بپوشید(لازم نیست لباستون برند باشه، ساده باشه اما شیک باشه)

ادمای پولدار دنبال هم لول خودشونن معمولا  و یا خیلی دختره خوشگل باشه میرن سمتش ک باز اونم طی ز ...

منم نظرم همینه. خانواده شوهر من وضع شون خوبه. بااینکه من خونه و ماشینم داشتم و کلی طلا بردم با خودم، حقوقم خیلی خوبه، بازم شده حرف بزنن 

خب چ شغلیو انتخاب کنم ب پولدارا بخوره؟

پزشک دندانپزشک فیزیوتراپ رادیولوژی مهندسی پزشکی استاد دانشگاه برنامه نویس و آی تی ،طراحی لباس طراحی جواهر مدیریت مالی بازرگانی ،تریدر و بورس ،و...

2810