2777
2789
عنوان

حالم بده هرکی آنلاینه بیاد…دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 18 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما مریض شی افسرده شی کسی ناراحت نمیشه

اولا وقتی میاد فکر کن مادر خودته

دوما وقتی شوهرت میره اونجا فکر کن سر کاره

اگه میتونی کلاسی چیزی برو هم چیزی یاد میگیری و هم مشغول میشی و مشخصه که فلان ساعتها نباید باشی

در کل برنامه بذار

حداقلش پیاده روی کن

تنها باشی یا مادر شوهرت باشه

سر ساعت پیاده روی رو برو

مطمئن باش زندگیت عوض میشه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
وابسته نیس غیرتیه مامانشم دست میزاره رو نقطه ضعفش میگه داداشات غیرت نداشتن با من دعوا کردن و منو فلا ...

تو هم بهش بگو پس من چی غریتت همش برا مادرته  بگو وقتی اینجوری بودی چرا با من ازدواج کردی  تو نمیدونی چطوری تعادل بین مادر و همسرت برقرار کنی که نه مادرت اذیت بشه نه همسرت بی خود کردی زن بگیری من که نباید پاسوز مادرت بشم  بگو بقیه برادرات فهمیدن زندگی شون داره نابود میشه با مادرت قهر کردن من نمیگم مادرت بذار کنار ولی کاری کن که منم اذیت نشم 

عزیزم هیچ وقت نفرین نکن

2803