2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصه کتاب خونید چه خوب 🦋👌👌

دغدغه تربیت دارم

دوس ندارم دخترم یکی مثل من بشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
2803
عزیزم خوبه که دغدغه دارین اما ورا مثل خودتون نشه اخه به این صبوری و کتابخونی کلی  انرژی مثبتت ا ...

الان شدم این

با کلی سختی توی تجربه کردن 

کتاب واقعا دوای درده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
2804
الان شدم این با کلی سختی توی تجربه کردن  کتاب واقعا دوای درده

عزیزم پس حتما پیگیر میشم ومیخونم کتاب اگه واقعا اینقدر خوبه

ایشالله از این به بعد فقط خوشحالی وراحتی نصیبت باشه 🫰🙏ممنون که وقت گذاشتی سرسری رد نشدی از تاپیکم چون معمولا تاپیکا اینمدلی دیده نمیشن با کلی بزارم نزارم گذاشتم بازم ممنون 

عزیزم پس حتما پیگیر میشم ومیخونم کتاب اگه واقعا اینقدر خوبه ایشالله از این به بعد فقط خوشحالی وراحت ...

خواهش میکنم عزیزم

حتما توی اون کانال عضو شو

کمکی ازم بربیاد دریغ نمیکنم

برای چندتا مامان دیگه هم فرستادم از اینجا

و معتبره 

خودمم همه کتابامو از اون جا سفارش میدم

کمکی خواستی من هستم 😊⁦❤️⁩

2805