2777
2789
خب اسم کرمش چی هست؟ و قیمتش؟  چجوری باید سفارش بدم؟

از برند لاکچری کوین فرانسه هست.قیمتشم باید وارد سایت شرکت بشم ببینم.فقط همینو ببینم؟شوینده یا تونر چی؟

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریودم تقریبا منظمه مثلا فاصله بین ی دوره تا دوره بعدیم ۲۵ الی ۳۳ روزه  سرسیاه دارم روی بینی ا ...

اجازه بدید توی سایت نگاه کنم ببینم چه محصولی مناسبتونه

برای رفع تیرگی بکینی باید چیکار کنیم؟ من موهای زائد با ژلیت میزنم 

ما کرم رفع تیرگی برای نواحی خاص داریم که اتفاقا یکی از محصولات پرفروشمون هست😍.از برند گاتیو.یه شوینده مکملش هم باید تهیه کنید

از برند لاکچری کوین فرانسه هست.قیمتشم باید وارد سایت شرکت بشم ببینم.فقط همینو ببینم؟شوینده یا تونر چ ...

شوینده و تونر دارم 

بیشتر فرورفتگی ها اذیتم میکنه

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
پریودم تقریبا منظمه مثلا فاصله بین ی دوره تا دوره بعدیم ۲۵ الی ۳۳ روزه  سرسیاه دارم روی بینی ا ...

فکر میکنم کرم شب و ماسک کربن مناسبتون باشه.کرم شب برای بستن منافذ و از بین بردن لک و جای جوش و ماسک کربن که برای جوشای سرسیاه فوق العاده ست.بهتره کنارشون یه شوینده هم استفاده بشه که البته دستورلعمل استفادشونو باید بهتون بگم

خواهش میکنم گلم.اگه اینستا دارید بهتره آیدی پیجم تو امضامه.اگه نداری همینجا درخواست دوستی بدید.عزیزم ...

نه عزیزم همینجارو دارم🥺 

نه رنگ شده نیست گلم وزم نیست فقط خیلی نازک و کم پشته میریزه 

تعریف تونیک هیرفرند رو خیلی شنیدم انشالله منم نتیجه میگیرم😍

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
نه عزیزم همینجارو دارم🥺  نه رنگ شده نیست گلم وزم نیست فقط خیلی نازک و کم پشته میریزه  ت ...

خب پس همون شامپو خاویار و تونیک هیرفرند مناسبتونه.اگه مایلی عزیزم درخواست دوستی بده

سلام عزیزم خوبی؟چندوقته شکمت شل شده عزیزم؟تازگیا رژیم گرفتی؟ عزیزم نماینده فروش برند های لاکچری کوی ...

من تقریبا یه سال رژیم بودم...الانم چهار ماهی هست تو رژیم تثبیت وزنم البته بازم اضافه وزن دارم نسبت به قدم ولی از هیکلم راضیم جز شلی پوست شکمم...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من تقریبا یه سال رژیم بودم...الانم چهار ماهی هست تو رژیم تثبیت وزنم البته بازم اضافه وزن دارم نسبت ب ...

عزیزم شلی پوست شکمت از چربیه؟یعنی چربی افتادش کرده یا پوست شل ناشی از چربی سوزیه؟

عزیزم شلی پوست شکمت از چربیه؟یعنی چربی افتادش کرده یا پوست شل ناشی از چربی سوزیه؟

قبل رژیمم اینطوری نبود فک کنم از چربی سوزی باشه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
قبل رژیمم اینطوری نبود فک کنم از چربی سوزی باشه.

اگه چربی بود سیرسیاه فوق العاده بود.جوانه گندم و سبوس برنج هم خاصیت جمع کنندگی داره.ولی عزیزم بذار باهمکارم مشورت کنم برای مشکلت.بهت اطلاع میدم