2777
2789
elmira ممکنه بعضیا منصرف شده باشن اگه تا شنبه اعلام آمادگی نکردن همراهمون باش اگه به من بود که میگفتم اشکالی نداره و به تعداد افراد، تعداد روزها رو بیشتر میکردم اما نمیدونم که بقیه چه نظری دارن-
يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=862995&T=%D8%AE%D8%AA%D9%85_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D8%AC_%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87_%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC_&postID=58398930
يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
راحیل. جان اسم خواهرامو مینوسی الهه و مهسان من بجاشون روزی دوبار میخونم الان یکی نوشتی اگه کسی منصرف شد یکی دیگه برام بنویس
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
عزیزم مرسی منم هستما
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
2804
مژگان میخونه خواهرمه خواستم اعلام امادگی کنم چون خودش تو نینی سایت نیست نفر 14
وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ من کارم را به خدا وامی گذارم؛ زیرا خدا به بندگان بیناست.
میشه اسمشو تو لیست بذارین مژگان- زنبق که اگه 2 تا مژگان بود اشتباه نشه؟
وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ من کارم را به خدا وامی گذارم؛ زیرا خدا به بندگان بیناست.
تا الان 16 نفر با لایک و پست حاضری گذاشتن دوستان تاپیک رو مرتب بیارین بالا تا بقیه هم ببینن- متشکرم
2805
2801