2777
2789
عنوان

پسرمو زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 48 پست
روانشناس میبرم نوروفید بک انجام میدن کاردرمانی ام میبرم کمرمون خم شد زیر بار این همه هزینه

منم دقیقا شرایط شما رو دارم....هزینه ، کاردرمان، گفتاردرمان، نتیجه نگرفتن، منم دیروز یه عالمه گریه کردم ....هیچکس نمیفهمه ،من چونوتجربه اش کردم میفهمم چی میگی....ولی ماهم آدمیم خودتو سرزنش نکن اما بخاطر خدا صبوری کن اونا به جز ما بعد از خدا هییییچ پناهی ندارن

خب مامان جان چرا انقدر سخت میگیری  این همه آدم درس خوندن چی شدن؟ درسته درس مهمه ولی واقعا مملک ...

دلم میخواد رهاش کنم دلم میخواد بازی کنه از زندگیش لذت ببره ولی باور کن اصلا اگه من بهش اصرار نکنم لای کتاباشو باز نمیکنه اصلا براش مهم نیست مدرسه به من فشار میاره مدیر به من فشار میاره جامعه به من فشار میاره بردمش تست هوش گرفتن گفتن هوش مرزی هست خوب من چه خاکی به سرم بریزم اگه رهاش کنم جامعه بچمو حذف میکنه 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا شرایط شما رو دارم....هزینه ، کاردرمان، گفتاردرمان، نتیجه نگرفتن، منم دیروز یه عالمه گریه ک ...

الهییی عزیزم خیلی سخته خیلی دلم میخواد برم یه گوشه دنیا با بچم بدون هیچ کلاس و کاردرمان و درس و مدرسه واسه خودمون زندگی کنیم تو طبیعت کسی نگه این چه بچه ای چرا اینجوریه خستم 

عزیزمممممم😔😘 اینو میدونم با بچه هایی ک بیش فعالی دارن باید با آرامش صحبت کنی ب نوعی ب زبون بگیر ...

میدونم 😭😭😭چون میدونم دست خودش نیست دلم میخواد بمیرم چرا بچمو زدم 😭😭😭😭😭

2805
دلم میخواد رهاش کنم دلم میخواد بازی کنه از زندگیش لذت ببره ولی باور کن اصلا اگه من بهش اصرار نکنم لا ...

میدونم چی میگی عزیزم 

رهاش نکن فقط این حجم فشار رو کم کن، من از متنی که نوشتی حس کردم خودت بیشتر از اون بچه کلافه ای و حس درموندگی داری دور از جونت 

آروم آروم با حوصله و نرمش باهاش راه بیا 

جو خونه رو آروم نگه دار، اصلا این فکرا رو از سرت بریز دور که هوشش اینجوریه بیش فعاله یا هرچی 

بچه ات رو ی بچه عادی بدون که دلش میخواد بازی کنه و بخوابه تی وی ببینه و این چیزها 

خیلی کم پیدا میشه پسر بچه که با علاقه درس بخونه بخدا فقط بچه تو اینجوری نیست حالا رو این طفلک برچسب خورده خودت هم داری بخاطرش خودتو عذاب میدی 

شاید استعداد بچه ات در چیز دیگه ایه 

با معلم و مدیر و هر اولیا مدرسه ای که هست صحبت کن بگو بچه من همینه من نمیتونم تغییر بدمش لطفا باهاش راه بیاید ما تلاشمون رو میکنیم ولی شمام بخاطر نمره لطفا این بچه رو بیزار نکنید 

متأسفانه الخصوص در مدارس دولتی شعور برخورد با این چنین دانش آموزانی خیلی کمه 

مامان عزیزم انقدر الکی حرص نخور و زندگی رو برای خودت و شوهرت و اون بچه تلخ نکن 

بچه تو همینه  مشکلش رو بپذیر سعی کن با آرامش باهاش کنار بیایی و خداروشکر کن که مشکلات پیچیده تر و سخت‌تر نداره 

من دانش آموز داشتم از پیش دبستانی بچه سالم ی هو فلج شد تا نهم شاگردم بود بخدا انقدر که ما به اون بچه ترحم کردیم مادرش نکرد و آنقدر این زن قوی بود که من شخصا ازش یاد میگرفتم 

خداروشکر کن و خودت و بچه ات رو بسپار بهش این روزا میگذره و بچه ات دیپلمش رو هم میگیره شک نکن 

فدات بشم مرسی درکم کردی حس میکنم باید بمیرم به خاطر کار امروزم 

نه عزیزم خدا نکنه

به هر حال آدم یه جاهایی کم میاره

مهم اینه که دوباره شروع کنه و پر قدرت راه درست رو ادامه بده

شماهم خسته بودی😘😘😘

ان شاالله دیگه تکرار نمیشه😍

دلم میخواد رهاش کنم دلم میخواد بازی کنه از زندگیش لذت ببره ولی باور کن اصلا اگه من بهش اصرار نکنم لا ...

و اینو یادت باشه جامعه وقتی بچه ات رو حذف میکنه که تو انقدر ضعیف و شکننده ای و حرف دیگران برات مهمه 

تو قوی باش و بچه ات رو باور کن اون موقع میبینی نه تنها حذف نمیشه بلکه برجسته هم میشه 

توکل بخدا کن و از فردا شرایط رو از زاویه دیگه ای نگاه کن قرار نیست نقاط ضعف ما نقاط شکست بشن 

همیشه از اوج سختی زیباترین ها به وجود اومده تو هر چیزی در هستی نگاه کنی اینو میبینی 

به پسرت و خودت ایمان داشته باش 

اون بچه هیچی از بقیه کم نداره 

چ بسا با شعور تر و با درک تر از هزاران نفر دیگه باشه و کلی استعداد در وجودش هست که نیاز به شکوفایی از راه درست داره

انقدر خودت رو مظلوم و گوشه رینگ نبین تا امروز این راه رو رفتی از فردا راه جدید رو برو

میدونم چی میگی عزیزم  رهاش نکن فقط این حجم فشار رو کم کن، من از متنی که نوشتی حس کردم خودت بیش ...

ممنون عزیزم  سعی میکنم همینجوری که هست بپذریم ولی گاهی یادم میره ای کاش یکی بود اون لحظه ترمزمو میکشید فقط یه ترسی تو وجودم هست به خاطر ایندشه به خاطر اینکه مثل بچه های دیگه باشه خیلی حسرت میخورم وقتی میرم بچه های دیگه رو میبینم نا خو  آگاه مقایسه میکنم بعدش خیلی حسرت میخورم که چرا بچم اینجوریه واقعتیش روزی که روانشناس تست هوش گرفت وقتی از مطبش در اومدم با شوهرم تصمیم گرفتیم گازو باز بزاریم و هر ۳ تاییمون بمیریم ولی این کارو نکردم گفتم درستش میکنم با خودم عهد بستم یه کاری کنم مثل بچه های دیگه باشه شروع کردم بردمش کلاسای مختلف خودمم قرص خوردم که با رامش باهاش کار کنم خدایی داره پیشرفتم میکنه ولی کم کم فکر کنم ازش توقع زیادی دارم که بتونه مثل بقیه باشه همینم اذیتم میکنه 

و اینو یادت باشه جامعه وقتی بچه ات رو حذف میکنه که تو انقدر ضعیف و شکننده ای و حرف دیگران برات مهمه& ...

دعا کن برام عزیزم بتونم قوی باشم چون زندگی پنو خیلی امتحان کرد همه جورررر 

ممنون عزیزم  سعی میکنم همینجوری که هست بپذریم ولی گاهی یادم میره ای کاش یکی بود اون لحظه ترمزمو ...

ببین خوشگلم ببخشید اینجوری میگم 

ولی مشکل اصلی تو اینه که میخوای بچه ات مثل بقیه باشه!!! 

اصلا مگه داریم همچنین چیزی؟ 

تو دست خودتو نگاه کن ببین 5 تا انگشتت مثل همه؟ 

میدونم قبول دارم شنیدن اینکه هوش بچه ات کمه یا در حد بچه های نرمال نیست برات سخت بوده و هست ولی واقعا این چیزیه که بخوای بخاطرش بمیری؟ 

پس اگر اینجوری بود خدا چرا آفریدت و این بچه رو بهت داد؟ 

عشقم مامان مهربون خدا هر بنده ای رو ی جور امتحان میکنه 

باور کن فاز نصیحت ندارم، دلم میخواد واقعیت رو اونجور که هست ببینی نه اونی که تو ذهنت ساختی 

آقا ته تهش اینه من درسو به بچه ام ی بار میگم میفهمه تو باید سه بار نه ده بار بگی تا بفهمه جز اینه؟ 

خب مگه زمان خودمون که درس میخوندیم کلی بچه این مدلی همکلاسی مون نبودن؟ 

و الانم هستن، منتها خیلی از مادر پدرها حال ندارن مثل شما پیگیر بشن بخدا بیا ببین چ خبره تو مدارس

قدر بچه خودتو بیشتر میدونی 

بزار رشد عادی و طبیعی خودشو داشته باشه

باور کن من بچه هایی دیدم تو دوران تحصیل میگفتی این چی میخواد بشه بعدها دیدم باور نمیکردم این همونه به قرآن میگم پسری بود با زور دیپلم گرفت رفت آشپزی خوند کلی موفق شد تو اون راه، از طرفی زده تو کار بساز بفروش بخدا 25 سالشه بیا ببین چ میکنه میدیدی میگفتی این پاش به اون پاش پنالتی میزنه انقدر تو باغ نبود 

یا مواردی این چنینی 

شما فقط یادت باشه بچه ات رو تخریب نکن هیچ جا و هیچ. موقع نه تو ذهنت نه تو روش نه پشت سرش

باورش کن

دعا کن برام عزیزم بتونم قوی باشم چون زندگی پنو خیلی امتحان کرد همه جورررر 

حتما میتونی 

همه ما امتحان میشیم هر کس به طریقی 

شاید همین الان اگر هرکدوم سفره دلمون رو پهن کنیم تو با خودت بگی اوه خوب شد که من جای همین marmar910 نبودم 

وقتی اون سختی ها گذشته و تو موندی یعنی توانایی سخت ترش رو هم داری و قوی تر شدی 

خدا بهت این نعمت رو داده 

زندگیت رو دوست داشته باش بچه ی دسته گلت رو بپذیر و دست از مقایسه بردار، گور بابای حرف مردم

قرص و دارو رو هم بریز دور الکی خودتو وابسته این چیزا نکن تو این سن 

کلید مشکل تو دست خودته 

راضی باش به رضای خدا آروم میشی❤️❤️

2810