2777
2789

درمان پنیک 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۱
0
0%

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
من روزی ۵ بارم پنیک میشم همش حس میکنم نکنه بمیرم‌یا نکنه یه اتفاقی بیوفته کلا تو‌وحشتم مدام 

از روانشناس هم کمک گرفتین؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
من روزی ۵ بارم پنیک میشم همش حس میکنم نکنه بمیرم‌یا نکنه یه اتفاقی بیوفته کلا تو‌وحشتم مدام 

چجوریه حالتاش؟

منم دوبار یه حالتایی بهم دست داده

میخوام ببینم همونه

تو زندگیت اختلال بوجود نیورده؟

مثلا سرکار رفتن و اینا

انجام دادم تاثیر نداشته  انگار درمان نداره

عزیزم من بعد از مرگ دخترم دچار حملات پانیک میشدم من دارو درمانی کردم علاوه بر اون گروه جهادی هم شرکت داشتم میشه گفت ۵۰ درصد دارو ۵۰ درصد دیگه کندن از خونه و رفتم تو جمع های گروهی مثلا گروهای جهادی وقتی ببینی با تلاش تو مشکل یه نفر حل میشه پر از ارامش میشی علاوه بر اون ورزش هم تاثیر داره 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه قرص ی روانپزشک ب من داده بود

بیخیال بیخیال شده بودم ب هیچی فکر نمیکردم

استرسم نداشتم دیگ

نمیدونم بهت بگم یا ن

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
2805
اول با دارو درمانی پیش میری بعدم روان درمانی با یه روانپزشک خوب  ک ریشه اضطراب هاا رو پیدا کنی ...

خیلی دکتر رفتم دارو‌خوردم مقطعی خوب ولی باز بر میگرده روان درمان‌کمکم نکرد متاسفانه 

همه رو‌ امتحان کردم خوب نشدم دیگه امیدی ندارم به خوب شدنم 

نا امید نشو ببین ج موقع چ شرایطی باعث اضطرابت میشن باید باهاش روبرو بشی پیداش کنی میدونم سخته ولی میشه من تونستم تو هم میتونی و اینکه چ داروهایی مصرف میکنی من اوایل ایمی پرامین مصرف میکردم جواب نداد بعدش سرترالین مصرف میکنم الان ولی بازم وقتی تحت استرس شدید قرار بگیرم حملاتم بر میگردن  

2801