2777
2789

کار مجازی میشناسم قسم خداو پدرم میخورم واقعا حقوق می‌ریزند هفته ای یه تومن 

فقط باید ۱۰۰ بدین اول کار به خداهم کلاهبرداری نیست حتی اگه بخواین عکس واریزی حقوقم رو براتون میفرستم ببینید

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰۰ برای چی بریزیم اینقدر کلاهبرداری زیاد شده دیگه به هیچکس اعتمادی نیس

نه بابا یعنی الان داری منو قضاوت میکنی من خودم درآمد دارم ازش اگه بخوایی واریزیای شرکت رو برات حتی میفرستم 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

این دزدیا قدیمی شد دیگ 

دزدی نیست بخوای ثابت میکنم 

حالا چرا اینقدرقسم

چون اینجا آدمو به بدترین وضع قضاوت میکنن 

شماهایی ک لنگ ۱۰۰تومنید چجور قراره ماهی ۴تومن حقوق بدید ب بقیه

عزیزم اول اینکه درست حرف بزن دو من رئیس نیستم دوما شرکته میریزن بخوای برات واریزیای حقوقه شرکت رو میفرستم  من خودم ماهی ۵ تومن حقوق‌مه فقط خواستم کسایی که به پول احتیاج دارن کمک کنم