2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن برا ادمینی استخدام بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 25 پست
گرین جابز

😂😂😂😂 اصله کلاهبرداراااااا 

رفیق من دوبار پیش همین شرکت ثبت کرد 

تواین زمانی ک همه لنگ ی قرون پولیم خوب نیس سر هموطن خودت کلاه بزاری بسه خدایی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
آره منم دوره آموزشی دارم می فروشم هرکی یچیزی میگفت 

اصلا فک میکنن ماهم مثل خودشونیم متاسفم واقعا بعد ۱۰۰ سال یه پیج پیدا کردم درآمد دارم خواستم به بقیه کمک کنم ولس کلی حرف بد بهم زدن!

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 اصله کلاهبرداراااااا  رفیق من دوبار پیش همین شرکت ثبت کرد  تواین زم ...

متاسفم برات پیجا متفاوته اینکه اون اونجا کلاه سرش گذاشته دلیل نمیشه بقیه پیجا هم اینجوری باشن 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

جایی که بخوای بری سرکار همون اول کاری ازت پول بخواد یعنی یه جای کارش داره میلنگه 

ما و خودتو گول نزن با این زبون بازیات

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
جایی که بخوای بری سرکار همون اول کاری ازت پول بخواد یعنی یه جای کارش داره میلنگه  ما و خودتو گ ...

نه بابا حرفه دهنت رو بفهم خوبی به بیشعورهایی مثل شما نیومده 

بعدم اگه میخوای میتونی نیای تو تاپیک هام و نظر بدی بیوم رو بخون 

نه بابا حرفه دهنت رو بفهم خوبی به بیشعورهایی مثل شما نیومده  بعدم اگه میخوای میتونی نیای تو تا ...

بیشعور تویی که تبلیغ کلاهبرداری میکنی فحشم میدی بی ادب 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
سلام  اشکال نداره صد تومان رو آخر برداره آخر هفته به جای ۱ تومن  ۹۰۰ تومن بده!!!!!!!!!

بله فک کنم بشه درخواست بده خصوصی بگم