سلام عزیزم ، من رشت جراحی کردم، نشد تهران بیام
اگه شمالی هستین اسم دکتر رو بذارم
در چه زمینه سوال داری ؟ من الان حدود شش ماهی هست جراحی کردم، کش ها باز شدن ولی هنوز ارتو دارم، روزای اول تا دو سه هفته بعد جراحی فکت با کش بسته ست در حدی که بتونی صحبت کنی و مایعات بخوری، درد بعد جراحی با مسکن آروم میشه، ولی خیلی حوصله میخاد، اگه واقعاً دوست داری جراحی کنی و لازمته انجام بده، من راستش بعد این همه درد و هزینه اون تغییر داخواهمو نگرفتم چون فکم به اون صورت مشکل نداشت، ولی دندونام واقعا مرتب شد، دو سه ماه اول تقریباً کل صورتت بی حس هست، من همچنان فکم و چونه ام حالت گز گز داره وقتی دست میزنم بهش، دکتر گفته تا یه سال طول میکشه ولی به نظر من بیشتره، دیگه جونم برات بگه اگه دندون خراب یا پر شده داری باید بگم من بعد جراحی کلی دارم هزینه میکنم که اصلاح کنم، چون بعد جراحی من تا چند ماه برام سخت بود نه دندون کشیدن و نکشیدم، دکتری که دندونمو داره درست میکنه گفته بخاطر نکشیدن نخ دندونه که خراب شدن دندونام ولی بنظرم ارتو بی تاثیر نبود
خلاصه گلم، اگه میبینی فکت واقعا پس و پیشه و با جراحی تغییر فاحش میکنی و واقعا هم خودت اینو میخوای انجام بده، در غیر اینصورت نکن
منو خیلی ها گفتن یه ژل بزن چونه ات اصلاح میشه من گفتم نه میخوام دندونام رو هم بیاد، من چونه ام کوچیک بود و عقب ، از نیم رخ جالب نبود ولی تمام رخ نشون نمیداد