2777
2789
عنوان

هزینه جراحی فک و چانه

411 بازدید | 10 پست

کسی هست جدیدا جراحی کرده باشه؟ دوستان تهرانی ، تو زعفرانیه چنتا دکتر خفن هستن، اطلاعی از قیمت های جراحی شون دارین؟ دکتر هوشنگی، دکتر عباسی...

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
چند روز پیش یکی تو سایت گف ۲۰۰ میلیون. راست و دروغشو نمیدونم. ولی یادمه ۴ سال پیش ی دکتری ۷۰ تومن ...

یا خدا !!!! 200 تومن ؟! میدونستم زیاده دیده 200 فک نمی‌کردم باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهرانو خبر ندارم ولی دکتر زندی پور توی کرج خیلی کارش خوب بود خاله ی من راضیه پیش ایشون عمل کرده بود

کی جراحی کرده عزیزم ؟ نمیدونی هزینه اش چقد شد؟ دوتا فک رو جراحی کرد

سلام عزیزممن الان تاپیکتون درمورد جراحی فک رو دیدممیشه بگید با کدوم دکتر عمل کردین؟تجربه ای اگه داری ...

سلام عزیزم ، من رشت جراحی کردم، نشد تهران بیام

اگه شمالی هستین اسم دکتر رو بذارم

در چه زمینه سوال داری ؟ من الان حدود شش ماهی هست جراحی کردم، کش ها باز شدن ولی هنوز ارتو دارم، روزای اول تا دو سه هفته بعد جراحی فکت با کش بسته ست در حدی که بتونی صحبت کنی و مایعات بخوری، درد بعد جراحی با مسکن آروم میشه، ولی خیلی حوصله میخاد، اگه واقعاً دوست داری جراحی کنی و لازمته انجام بده، من راستش بعد این همه درد و هزینه اون تغییر داخواهمو نگرفتم چون فکم به اون صورت مشکل نداشت، ولی دندونام واقعا مرتب شد، دو سه ماه اول تقریباً کل صورتت بی حس هست، من همچنان فکم و چونه ام حالت گز گز داره وقتی دست میزنم بهش، دکتر گفته تا یه سال طول می‌کشه ولی به نظر من بیشتره، دیگه جونم برات بگه اگه دندون خراب یا پر شده داری باید بگم من بعد جراحی کلی دارم هزینه میکنم که اصلاح کنم، چون بعد جراحی من تا چند ماه برام سخت بود نه دندون کشیدن و نکشیدم، دکتری که دندونمو داره درست می‌کنه گفته بخاطر نکشیدن نخ دندونه که خراب شدن دندونام ولی بنظرم ارتو بی تاثیر نبود 

خلاصه گلم، اگه میبینی فکت واقعا پس و پیشه و با جراحی تغییر فاحش میکنی و واقعا هم خودت اینو میخوای انجام بده، در غیر اینصورت نکن

منو خیلی ها گفتن یه ژل بزن چونه ات اصلاح میشه من گفتم نه می‌خوام دندونام رو هم بیاد، من چونه ام کوچیک بود و عقب ، از نیم رخ جالب نبود ولی تمام رخ نشون نمیداد

سلام عزیزم ، من رشت جراحی کردم، نشد تهران بیاماگه شمالی هستین اسم دکتر رو بذارمدر چه زمینه سوال داری ...

ممنونم ازت❤️نه کرجم

منم مشکلم دقیقا عین شماست فک پایینم کوچیکه و عقب دندونام رو هم قرار نمیگیرن و از نیمرخ خودم خوشم نمیاد

نمیدونم چیکار کنم واقعا از یه طرف سختی عمل و دوران نقاهتش از یه طرف هزینه از یه طرف میترسم اخرشم باز اونی نشه ک میخوام😕