2777
2789
عنوان

شب جمعه🌸🌸🌸

1336 بازدید | 230 پست

شب جمعه هستش و آقا امام زمان تنها و منتظر 😔الهی که به حق آبروی زهرا آبروت حفظ شه💚

الهی به حق سر بریده ی حسین غمت محو شه💚

الهی به حق  چشای منتظر امان زمان انتظارت به پایان برسه💚

الهی که به حرمت خط به خط قرآن حاجت روا شی💚

فقط یه دونه صلوات برای  آقا بفرس💚

منم به پاس صلواتت امشب برات اونقدر دعا می کنم تا حاجتت روا شه🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع#  

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

التماس دعا دوستان مشکل بزرگی دارم 😔

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
2805

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
2801