2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105288 بازدید | 14912 پست

من امروز مسافرام میرن خونشون 🥺🥺

باز یکنواختی و سکوت خونه رو میگیره تا حامد برگرده یا بچه ها سرو صدا کنن 

این چند روز اصلاااااا خسته نشدم 😂

دوتا دوست خوبم پیدا کردم یکی عروس عمو حامد یکی هم خواهر عروس عمو حامد 😂😂😂😂

وای خیلی خوبن میتونن منو ساعت ها به حرف بگیرن و خسته نشم این چند روز از همه چی حرف زدن و پیشنهاد دادن 

خواهر همین عروس عمو مزون لباس عروس داره عکس و فیلم هاشو دیدم انقد که دلم رفته واسه لباسا 😵‍💫

این شغل باعث شده خیلی ملیح و سخنور باشه انرژی زنانه بالایی داره انقد ظریف به جزئیات توجه می‌کنه که این چند روز من بهترین خودم بودم کنارش 😂😂😂 میخواستم پرچم انتخاب مادر شوهرمو بالا نگه دارم خداروشکررررر موفق هم شدم 

حامد انگار منو نمی‌شناسه خروس بی محل دوسه بار دیدم بین صحبت هام هنگ میکرد یادم باشه اینا رفتن شروع کنم داغ دلمو پیشش خالی کنم از خجالتش دربیام 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر دلم واستون تنگ شده بود اول اینکه خداروشکررر ...

سلام خوشگلم جای خالیت حس میشدا☹️☹️

فدای تو بشم خواهری 

ولی نه ساحلی 🤣🤣🤣🤣 باور کن بیشتر ۴ سال میشه من رمان نخوندم 😁😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

من امروز مسافرام میرن خونشون 🥺🥺باز یکنواختی و سکوت خونه رو میگیره تا حامد برگرده یا بچه ها سرو صدا ...

خوشحالم بهت خوش گذشت 

به له دوست جدید 🤩 

معلومه خواهر من همه چیز تمومه👑👑👑

وای وای این مردا باید هرطوری شده ی جوری زهر خودشون رو بزنن😄😄😄 خوشحالم کم نیاوردی دختر کردستانی🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر دلم واستون تنگ شده بود اول اینکه خداروشکررر ...

سلااام عشقممممم

خوبی فسقلیا خوبن؟؟؟

قربونت عزیزم، ن نخوردم آسپرین یا هر چی شبیه اون‌باشه‌‌‌...

پناه برخدا...انشالله ک‌دیگه اونجوری نشم...😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
من امروز مسافرام میرن خونشون 🥺🥺باز یکنواختی و سکوت خونه رو میگیره تا حامد برگرده یا بچه ها سرو صدا ...

😄 از دست این‌حامدخان...

تو همیشه پرچمت بالاست خواهری🧿🌹

خداروشکر ک‌دوست جدید پیدا کردی و بهت خوش گذشته گلم...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

می‌دونم دیره اما من الان تاپیک و پیدا کردم 

من مشکلی که دارم 

دورم شلوغه همیشه کارهام وبا تاخیر انجام میدم 

خیلی دوست دارم منظم باشم 

اول اینکه من دو تا بچه دارم 

یکیش کلاس چهارمی 

یکیش هم یکسالشه 

خودمم پاره وقت روزی سه چهار ساعت تو سالن زیبایی مشغولم 

خیلی دوست دارم خوب به تغذیه و درس بچه ها برسم 

به کارهای خونه و اشپزی 

یا به پوست و مو واستایلم 

اما همش تو گوشی ام و هنر کنم نهایت بتونم سالن برم .و رسیدگی به همه چیزم یا نصفه نیمه است یا رها 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
می‌دونم دیره اما من الان تاپیک و پیدا کردم من مشکلی که دارم دورم شلوغه همیشه کارهام وبا تاخیر انجام ...

الان اومدم که هلم بدین 

دلم میخواد زبان انگلیسی و یادبگیرم 

یا مثلاً خونم همیشه مرتب باشه 

و...

فدات شم مردا یکم لجباز و مغرور هستن ان شاء الله حل میشه قشنگم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

مرسی عزیزکم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
آتا جان حتما با یه مشاور خوب حرف بزن ببین نیومد هم سخت نگیر همین که خودت بتونی راهنمایی حرفه ا ...

حتما پانته آ جون

فعلا دارم تلاش میکنم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
می‌دونم دیره اما من الان تاپیک و پیدا کردم من مشکلی که دارم دورم شلوغه همیشه کارهام وبا تاخیر انجام ...

الان اومدم که هلم بدین 

دلم میخواد زبان انگلیسی و یادبگیرم 

یا مثلاً خونم همیشه مرتب باشه 

و...

ای وااای عزیزم.انشالله بهتر باشی‌گلممنم فصل پاییز، آلرژی دارم شدید، بخصوص سرفه🫤خستم‌کرده بخدا...هر ...

اخ گفتی ازگل

همش شبیه ادمای مریضم،مدامم باید توضیح بدم آلرژیههههه

🥺دخترا از این آیه وایب خوبی گرفتم خودم طراحیش کردم ک برم چاپ بگیرم ...

چ زیبا✨️🦋

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍