2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 14913 پست
سلام دخترا صبحتون بخیر🌹🌹🌹🌹خوش میگذره؟؟؟فندقااا خوبن؟؟؟زندگی باب میل هست؟؟

سلام‌آتا جون،توخوبی؟؟؟

ما همگی‌خوبیم‌فدای تووو💋🌺

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه، آبگوشت دوسنداری ساحلی؟؟؟؟من عاشق آبگوشتم

نه زیاد ازگل جون هفته ای یکبار مگه میلم بکشه امتحان کنم 😂❤️ولی غذاهای برنجی و کبابی رو هستم حتی هرروز و هرساعت 🙉🥴

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
عزیزدلمممم،الهی شکر ک حسابت‌پرپول شد🧿❤️❤️عه چ جالب،نمیدونستم ک این‌آب درمورد مو‌جواب میده، من آب تو ...

سلامممم قربونت برم گل قشنگم سلامت باشی انشالله ♥️✨

قوربونت برم من😘😘😘😘😘منم شماهارو مثل خواهرم میدونم عزیزمیدآره ساحل جونم این چسبی ها خوبن اتفاقا ز ...

ای وای چقدر بد خداروشکر که الان خوبن 🥺❤️

سلامممم به روی ماهت زهرا جونم ✨🫂

عشق منی مهربونم 

مرسی که بفکری نازنینم سلامت باشی خودت و عزیزانت 💘✨💘✨💘✨

قربونت عزیز من خیلی وقته از این ماجرا میگزره ولی بابام دیگه مث قبل نیست کلا آره ساحل بابام هرجایی بر ...

ای جان عزیزم 🧿✨🧿✨🧿✨ خداروشکر انشالله که تنتون سلامت باشه بقیه چیزا حل شدنیه ♥️🙉♥️🙉♥️

فدات بشم آره خواهری دعاتون کردم انقد کیف کردم همینطوری یهو ب دلم افتاد نذری بپزمجاتون خالی انقدم خوش ...

نوش جونتون نه ماشاالله زیاد بوده که به همه اصل کاریا رسیده انشالله به حق صاحب نذر خواسته و حاجتت برآورده شه مطمئن باش بی دلیل و علت نبوده که به دلت افتاده ❤️✨❤️✨ انشالله خیر باشه 

سلام عزیزم 🥰❤️💚😀آره بخدا آدم بعضی وقتا میخواد بزنه به کوه و بیابون از دستشون 😁داستان های صوتی ...

به به مرسییییییی گل من که چندتارو نام بردی من یادداشت کنم واسه آینده 😂🙊

ن خواهر، ویتامینD رو دارم‌میخورم...باید یمدت دست از بیرون رفتن بکشم‌فقط تو خونه ریلکس کنم😉🤭بی خیال ...

اینو من باید برعکس انجام بدم من این مدت خونه موندم 😂 میرم بیرون انگار که همه جا واسم تازست 

البته توی ذهنم بود که با آشپزی مختلف خونه موندن رو جذاب کنم که اونم خیال خام بود 🙂چون فسقلیا زیاد اجازه نمی‌دن فقط وقتایی که خوابن میتونم🥴🫠نمی‌دونم اون تایمارو بخوابم یا بیدار باشم آشپزی کنم 😂🙊