2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105333 بازدید | 14912 پست
سلام‌ب همگی خوبین خوشگلام...ببخشید این‌چنروز درگیر یسری مسائل بودم.ک‌خداروشکر تموم شدن... ولی من این ...

آزگل مهربونم الان بین پیاما ندیدمت گفتم بیام حالتو بپرسم 

سلامممممم به روی ماهت مهربونم ♥️ دستتون درد نکنه 

نه دیگه خیالتون راحت زن و شوهر کنار هم باشن خود به خود آشتی اتفاق میوفته 😂😍

انشالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 

انشالله هرچی خیرشونه 

مرسییییییییی نازنینم من که حسابی درگیرم 

آزگل واسه کمبود انرژی یه چندتا آهنگ شاد بزار و چیزایی رو بخور که ویتامین د و سی دارن مثل میوه ها یا نوشیدنی عرق بیدمشک بهار نارنج با گلاب اینارو درست کن و یه کدوم  تخم شربتی و خاک شیر .. انشالله پر انرژی تر از همیشه میشی حق داری این مدت تنت سلامت باشه همش پیگیر کار این و اون بودی کلی انرژی و زمان صرف کار خیر کردی انشالله خدا ویژه بهت عوضشو برگردونه ♥️✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خواهرام خداروشکر که حالتون خوبه و کلی خبرهای خوب گرفتم .. دیروز واسه من مرحله دوم وامم آزاد شده و من از دیروز خوشحالم 😂🙉بلاخره پولدار شدن دارم قرضامو پس میدم 

حساب عزیزم الان بهم اجازه میده یه کم خرید خرت و پرت  کنم 😂واسه خودم 

می‌خوام برم کوزه آب بخرم از اینا که سفالی هستن و حالت مشک آب دارن چون یه جا خوندم خوردن آب داخل اونا باعث میشه که موهای سر دیر تر سفید بشه 😎♥️🙉خدا کنه واقعیت داشته باشه من نگران پیریامم 😂🙈

انقد از دیروز خوش اخلاقم که نگم واستون از دیروز همش داخل خونه میچرخم و حامد صداش دراومده که چته چرا الکی میچرخی دور سرم چیزی شده ؟ خبریه ؟ 

امیدوارم کلی خبرهای حال خوب کن سمت شماهم بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزگل مهربونم الان بین پیاما ندیدمت گفتم بیام حالتو بپرسم سلامممممم به روی ماهت مهربونم ♥️ دستتون درد ...

سلااااام خوشگلم...اره درگیر بودم اینچنروزا ساحلی..انشالله ک‌آشتی کنن، فک‌کنم بیشتر وقت و انرژیم‌سر این۲تا رفت🫠

واقعا ک‌خستم...نیاز ب یه استراحت دارم خواهری...

از چنروز دیگه هم‌ ک باید برم‌دنبال خرید مدرسه واسه‌پسرجونم...

حتما اینارو میخورم ساحلی...فک کنم پریودمم بی تاثیر‌نیست تو این‌حاله بی حالم..😄 چی گفتم😂😂😂

اره تو هم‌ک‌حسابی مشغول خوشگلات‌هستی🧿❤️❤️❤️🥰🥰🥰

ببوسشون عزیزدلم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلااااام خوشگلم...اره درگیر بودم اینچنروزا ساحلی..انشالله ک‌آشتی کنن، فک‌کنم بیشتر وقت و انرژیم‌سر ا ...

آزگلی همون خرید مدرسه و دیدن لوازم تحریر شون مطمئنم کلی بهت انرژی میده عزیزم 

تنت سلامت باشه 

و خرید هاشون مبارکشون باشه انشالله به دل خوش و تن سالم استفاده کنن ❤️🧿❤️🧿✨

نوش جونت عزیزمممم اره بهتر میشی خداروشکر 

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ خ ...

عزیزدلمممم،الهی شکر ک حسابت‌پرپول شد🧿❤️❤️

عه چ جالب،نمیدونستم ک این‌آب درمورد مو‌جواب میده، من آب تو‌کوزه خوردم و خیلی حال میده...

ای جانم،انشالله همیشه خوش باشی و دور حامدخان‌بچرخی🧿🌹🌹🌹 اونم هی شک‌کنه، هی شک‌کنه🤣🤣🤣

آزگلی همون خرید مدرسه و دیدن لوازم تحریر شون مطمئنم کلی بهت انرژی میده عزیزم تنت سلامت باشه و خرید ه ...

فدای تووو عزیزدلم، واقعا ک‌همینطوره، اون خرید حال خوب کنه😉

سلام‌ب همگی خوبین خوشگلام...ببخشید این‌چنروز درگیر یسری مسائل بودم.ک‌خداروشکر تموم شدن... ولی من این ...

سلام آزگل جونم خوبی خانم گل ؟دخمل و پسر گلمون خوبن؟مرسی قربونت ماهم خوبیم هلن از بس شیطونی میکنه نفس نزاشته برام

آخی عزیزم حتما بازم ویتامین d بدنت کم شده چون در  اینصورت آدم بی حال و بی حوصله میشه بی دلیل

انشالا که روحیه ات بهتر میشه

زهرای مهربونم چقدر حرفات آرومم کرد انگار که کنار خواهر نداشته م نشستم و دارم صحبت میکنم که راهنماییم ...

قوربونت برم من😘😘😘😘😘

منم شماهارو مثل خواهرم میدونم عزیزمید

آره ساحل جونم این چسبی ها خوبن اتفاقا زیاد بچه رو اذیت نمیکنن

عزیزدلم فندوقارو ببوس

فقط ساحل جان حواست باشه آدم مریض اصلا نبوستشون دوراز جونشون همکار همسرم یه پسر دوماهه داشتن که یه نفر سرما خوردگی داشته بوسیدتش طفلک بدنش ویروسو تبدیل کرده بود به کرونا و تا دوماه بستری بوده تو بیمارستان آخرشم با ۱۰۰ تومن و نذر و نیاز خوب شده من از اون موقع خیلی میترسم اونموقع هلن بدنیا نیومده بود الان هلن چهار دست و پا میره و اون طفلک دوسالشه تازه میتونه بشینه خیلی بدنش ضعیف شده حیوونکی خیلی خیلی مراقب باش

بلا بدور ازشون

عزیزم تنش سلامت باشه همینکه سایه ش روی سرتون هزاران بار شکر ♥️🧿داداشت هم حق داره عزیزم انشالله خدا ...

قربونت عزیز من خیلی وقته از این ماجرا میگزره 

ولی بابام دیگه مث قبل نیست کلا 

آره ساحل بابام هرجایی برعه برامون چیز میز میاره 

بیشتر وقتا ک بار شمال میبره 

مامانم و آبجیمم باهاش میرن 

😁😁😁😁😁 چ خوب خدا ب دلت نگاه کرده 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

انشالله عزیزدلمممممم 🧿 💘 🧿 💘 🧿 نذرت قبول و انشالله که حاجت روایی 🫶🏻🫀🫶🏻🫀 مطمئنم به یاد ماه ...

فدات بشم آره خواهری دعاتون کردم 

انقد کیف کردم همینطوری یهو ب دلم افتاد نذری بپزم

جاتون خالی انقدم خوشمزه شده بود ثابته زیاد نپختم اندازه آپارتمان خودمون ن مامانم و داداشم 

برا تایم پری منکه دیکه رد میدم اون تایم 

نبینم دختر خوش انرژی ما کسل باشه ها 

آره بعضی مردا همینقدر طلب کارن 😄

سلام فاطمه جان ممنون عزیزم راستش بچه ها که اعصاب فولادی میخان و صبر و شکیبایی الهی ولی خوب با دا ...

سلام عزیزم 

🥰❤️💚😀

آره بخدا  آدم بعضی وقتا میخواد بزنه به کوه و بیابون از دستشون 😁

داستان های صوتی  براشون میزارم 

از مریم نشیبا 

نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه 😅

یا داستان های صوتی کارخونه قصه ها 

پانته آ جون

کتاب خیلی  دوست داره 

ولی بیشتر از یکبار یه کتابی رو نمیخونه 

چقدر هم من کتاب براش سفارش دادم 

باز میگه میخوام 

باباش کتاب خونه هم نمیبرتش🥴

کتاب ها از موسسه استاد شجاعی سفارش دادم براش 

و یه سری کتاب مربوط به کلاس فن بیانش هست 

درباره اعتماد بنفس و... 

استاد مقدم کانال داره؟ 

اگر داره لینک برام بفرست 

بنظرم جالبه 😁

ممنون از پیشنهادت 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.