2777
2789
سلام
من یک خانم شاغل هستم . اول حسن های خودم رو بگم که خیلی فعالم . شاد و اجتماعی هستم . اهل مطالعه و بررسی مسایل روز ... هیچ وقت کاری رو به روز بعد موکول نمی کنم و معمولا خونه مرتبی دارم . همیشه همه چیز مرتبه بجز چند چیز :

خوب من چند تا عیب خیی پررنگ دارم
یکی از اونها اینه که
من خیلی خیلی ولخرج هستم . فکر کنید هرگز به قیمت چیزی که می خرم دقت نمی کنم . اصلا برام مهم نیست . خونه ام پره از وسایلی که لازم ندارم .خونمون کوچیکه . همیشه توی یخچال گرون ترین میوه ها رو می خرم ... همیشه توی ساک مهد پسرم پر از میوه و آجیل و... هست که واقعا لازم نیست این همه اسراف و بریز و به پاش ... همیشه احساس می کنم ظاهرم خوب نیست و مرتب خرید ... خیلی ناراحتم از گفتن این حرف اما با اینکه همواره همه چیز در زندگی داشتم اما مثل عقده ای ها خصوصا در مورد مواد غذایی خرید می کنم ... از وقتی پسرم دنیا اومده اینجوری شدم متاسفانه . چیز بد نمی خرم اما لزومی هم نداره وقتی مثلا گیلاس کیلویی 5 هزار تومنه حتما همون روز خرید کنم اما می کنم ....
هیچ وقت پس انداز ندارم . خونمون کوچیکه اما پولی جمع نکردم تا بتونم یه خونه بزرگ بخرم . اما توی همین نی نی سایت می بینم که خانمها با دل بزرگی که دارن چقدر خوب پس انداز می کنن و من خیلی شرمنده می شم پیش خودم و همسرم ...
من به گفته خیلی از کسانی که از نزدیک من رو می شناسن خیلی مدیر خوبی هستم خیلی خوب مشکلاتم رو حل می کنم و توی زندگی همسرم همیشه به من افتخار می کنه اما توی مورد پس انداز من هیچ گونه مدیریت و تدبیری ندارم . خانمها واقعا از خودم مستاصل شدم ......... ناامیدهستم و خودتون خوب می دونین که این روزها مسایل مالی خیلی مهم و پیچیده هست ...

در ضمن ما وضع مالیمون متوسطه شوهرم حدود 1میلیون و دویست قسط می ده و حدود 200 از حقوقش می مونه . حقوق من هم 800 هزار تومنه . که با خرج هایی که یم کنم همیشه آخر ماه هشتمون گره نهمونه ... دوستان اگر یه چیزی می خریدم که بدرد زندگی ام می خورد بازم یه چیزی اما با توجه به همه خرجهایی که داریم من باید بتونم 300 هزار تومن در ماه پس انداز کنم که نمی کنم . خواهش می کنم خواهرانه به من کمک کنید . من از دست خودم خیی کلافه هستم . ممنون
شما هر ماه اول سیسصد هزار تومن از حسابت بردار برای پس انداز و یه جایی که در دسترست نیست بذار بعد بقیه پولتو خرج کن دقیقا مثل من
خدای مهربونم ممنونم که به منم نی نی دادی ،خدایا به خودت میسپارمش برام حفظش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هر ماه اول سیسصد هزار تومن از حسابت بردار برای پس انداز و یه جایی که در دسترست نیست بذار بعد بقیه پولتو خرج کن دقیقا مثل من
خدای مهربونم ممنونم که به منم نی نی دادی ،خدایا به خودت میسپارمش برام حفظش کن
آره عزیزم، اینجوری در واقع اون مقدار پول از دسترسم خارج میشه چون من وقتی میرم خرید معمولا موقع حساب کردن کارت میکشم.
من خیلی احساسی خرید میکنم، بعد یکی دو روز تازه میفهمم که چیزی که خریدم به دردم نمیخوره! برا همین با خودم قرار گذاشتم که هر وقت چیزی دیدم که از قبل برنامه نداشتم بخرمش، بیخیالش بشم تا یکی دو روز بعد اگر دیدم واقعا میخوامش برم بخرم
فر فری جون برای خودت قسط درست کن که مجبور بشی پرداخت کنی و پولی برای خرج اضافه نداشته باشی مثل صندوقهای خانوادگی یا توی محل کار ... مثلا ما توی محل کارمون یک صندوق درست کردیم هرماه به 4نفر ، نفری یک و دویست وام میده یه جوری تنظیم کردیم که بیشتر از 12 ماه قسط ندیم برای همین 48 سهم گذاشتیم من مخصوصا 4 تا سهم گرفتم که یهو میشه 4 و 800 پول میذارم توی حساب پس انداز که نتونم دست بزنم اینطوری سالی 5 تومن پس انداز میشه .... یه کم هم از اینور و اونور پس انداز میکنم خودش مبلغ بزرگی میشه بعد اگه کاری داشته باشم انجام میدم ... اینم بهت بگم منم خیلی احساسی خرید میکنم بخصوص خوره کفش و لباس دارم ولی با اینکار دیگه پول اضافه برام نمی مونه
مامان کنجد خوش به حالت سالی 5 تومن پس انداز داری خیلی عالیه
من هم تو اداره عضو صندوق هستم ماهی 100 میدم که هر وقت نوبتم بشه مثلا 2 تومنی می شه بدبختی اینه که اونم یهو غیب می شه اصلا نمی فهمم چه کارش کردم ....
2810