2777
2789

خودتون میبرین میارین سره تایم برین دنبالش دیروز داشتم میرفتم خرید سره خیابونمون یه مدرسس که بچه ها تعطیل شده بودن همه رفته بودن یه پسر بچه بیرون وایستاده بود گریه میکرد مادرش نیومده بود دنبالش جالبه یه آقایی که فک کنم مدیر بود بهش گفته بود تو حیاط حق نداری وایسی فک نکرد خدایی نکرده ماشین بزنه به بچه😖منم کنارش وایستادم تا مادرش اومد ترسیدم اتفاقی براش بیوفته طفلکی...

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
چه مهربونی دستت دردنکنه

قربونت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
مادرشو میشستی

بنده خدا گفت کار داشتم دیر شد

2804

من معاون مدرسه ام از دست این مادرهای بی فکر مجبورم همیشه گاهی تا یک ساعت هم بمونم تا بیاد بچه رو ببره حالا یا خودش یا سرویسش در حالی که وظیفه ای ندارم و خودم هم یه پسر کوچیک تو خونه دارم اول مهم بچه است کار رو باید بذارند برای وقت دیگه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فوبیام اینهدهمیشه ۱۰ دقیقه قبل در مدرسم دخترم یبار منو ندیده بود خودش رفته بود خونه مادرم به پهنای ص ...

با اینکه بچه ندارم ولی منم فوبیاشو دارم😂

من معاون مدرسه ام از دست این مادرهای بی فکر مجبورم همیشه گاهی تا یک ساعت هم بمونم تا بیاد بچه رو ببر ...

مدیره مدرسه حداقل میتونست اجازه بده بچه تو مدرسه منتظر بمونه ن که از حیاط بندازتش بیرون

مدیره مدرسه حداقل میتونست اجازه بده بچه تو مدرسه منتظر بمونه ن که از حیاط بندازتش بیرون

مدرسه هایی که دوشیفت شیفت بعدی مسئولیت قبول نمیکنه نمیشه بهشون ایراد گرفت اگرچه من میگم اشکالی نداره بمونه تو مدرسه ولی خیلی جاها قبول نمی کنند کاش باز بی فکری والدین رو سر مدرسه خراب نمی‌کردید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
2805