2777
2789

دوستان معجزاتی که دیدین و حاجاتی که از حضرت فاطمه س گرفتین رو مطرح کنید شاید فرد حاجتمند از هر  کجا نا امیدی ببینه و دلش روشن و امیدوار بشه  ...

خودم هم از همین تجربیات دوستان استفاده کردم و با امید به اینکه به حاجتم میرسم متوسل شدم و بالاخره نتیجه ش رو دیدم.

من ازدواجم در سن ۴۲ سالگی و همسر شایسته ای که پس از سالها مجردی و ناامیدی محض از هر جایی، نصیبم کردن معجزه توسل به خانم حضرت زهرا س میدونم ...

سلام عزیزم خداروشکر حاجت روا شدین انشالله خوشبخت باشین میخواستم بپرسم رابطه شما با پدر یا مادر چطور بود 

بینتون دلخوری پیش میومد ؟ و اینکه چطوری به حضرت زهرا توسل کردین

سلام عزیزم خداروشکر حاجت روا شدین انشالله خوشبخت باشین میخواستم بپرسم رابطه شما با پدر یا مادر چطور ...

سلام دوست خوبم ...ممنونم

این اواخر تو رابطه با والدین سعی میکردم تا جاییکه میتونم اگر چیزی اذیتم میکرد بی تفاوت باشم یا تا جاییکه ممکنه خوشحال شون کنم .البته گاهی هم علیرغم میلم باعث ناراحتی شون میشدم...اما بعد پشیمان میشدم و طلب مغفرت میکردم ...

نحوه توسلم به حضرت زهرا هم از طریق چله حدیث کسا به نیت چهل شهید بود که از طرف این شهدا به امام زمان عج تقدیم میکردم ...یا  به نیت حضرت زهرا سلام الله علیها چله زیارت عاشورا بر میداشتیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از نرجس خاتون و امام زمانم معجزع گرفتم 🥲

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
سلام دوست خوبم ...ممنونم این اواخر تو رابطه با والدین سعی میکردم تا جاییکه میتونم اگر چیزی اذیتم می ...

سلام عزیزم، 

من هم ۴٢ سالمه و با توسلات زیاد هیچی نشده.... 😔 دقیقا تو شرایط قدیم شما هستم با این تفاوت که عزیزی رو هم از دست دادم... 😔 و از قبل بسیار تنهاتر 😔

میشه دقیقا بفرمایید چه توسلاتی جواب داد؟ 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
سلام دوست خوبم ...ممنونم این اواخر تو رابطه با والدین سعی میکردم تا جاییکه میتونم اگر چیزی اذیتم می ...

عزیزم پیامت خیلی دلمو روشن کرد انشالله دلت همیشه شاد باشه 

خوش به سعادت شما 🌺 میشه بگین چطور توسل پیدا کردین ؟

ایشالا قسمت شما

من چله صلوات گرفتم که هرشب هدیه میکردم ب نرجس خاتون و قسمش میدادم ب مهدی پاکش که حاجتمو بده دقیقن یک هفته قبل از تموم شدن چلع وختی دیگ هیچ امیدی نداشتم گفتم این هفتع آخرم نگاهم ب پاکی و مهربونیه مهدیته من روز آخر چله حاجتمو گرفتم اونم کاملن معجزه مانند😭

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
خوش به سعادت شما 🌺 میشه بگین چطور توسل پیدا کردین ؟

من از نرجس خاتون تا حالا خیلی حاجت گرفتم قربون خودش و مهدیش بشم که همیشه مادری کرده برام

سلام عزیزم،  من هم ۴٢ سالمه و با توسلات زیاد هیچی نشده.... 😔 دقیقا تو شرایط قدیم شما هستم با ...

سلام دوست خوبم 

میبخشید که با تاخیر چند ماهه پاسخ تون رو میدم 

امیدوارم خداوند عزیز تون رو رحمت کنه و صبر و اجر به شما عنایت کنه تو این مدت در فکرتون بودم و حتی وقتی حرم امام رضا علیه السلام مشرف شدم شما رو هم یاد کردم 

ان شاالله بزودی زود به حاجات تون و اون چه شایسته شماست دست پیدا کنید 💖

سلام دوست خوبم  میبخشید که با تاخیر چند ماهه پاسخ تون رو میدم  امیدوارم خداوند عزیز تون ...

حتی اگه آدم بهترین ازدواج هم داشته باشه باز میگن پیردختر بود اینطور نصیبش شد... خلاصه اینکه اونموقع که خدا باید خدایی می‌کرد نکرد و الان هم.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹