2777
2789
عنوان

دانشگاه

1912 بازدید | 149 پست

به کسی که تازه میره دانشگاه چه نصیحتایی دارین ؟ 

اولین روز دانشگاهو خیلی واقعی توصیف کنید اولین بار کجای دانشگاه باید رفت کلاسا رو چطور باید پیدا کرد و ... 

و اینکه چطور استرس اولین روز دانشگاهو کنترل کنیم ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو دانشگاه با همه صمیمی نشوهمیشه در حد همون چیزای معمولی با بقیه صحبت کن دوستات هر چقدر درس خون تر ب ...

بخوای معدل الف شی حتما، چقد باید بخونی؟ مثل دبیرستان ۱۱ ۱۲ ساعت؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

تو دانشگاه با همه صمیمی نشوهمیشه در حد همون چیزای معمولی با بقیه صحبت کن دوستات هر چقدر درس خون تر ب ...

بنظرت اولین روز اولین کلاس دوست پیدا کنم که تنها نمونم ؟ در همین حد عادی 

دختر منظورمه 🤝

اگه اره چطوری ؟

روز اول دانشگاه در به در از این دانشکده به اون دانشکده  دنبال کلاسم میگشتم کلاس اول رو که پیدا نکردم تموم شد کلاس دوم هم ده دقیقه آخرش موفق شدم پیداش کنم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
بخوای معدل الف شی حتما، چقد باید بخونی؟ مثل دبیرستان ۱۱ ۱۲ ساعت؟

وا 

نه ،من خودم استعداد درخشان بودم جزوه هات رو مرتب بنویس که تلنبار نشه برای شب امتحان 

خودم در طول ترم می‌نوشتم  شب امتحان میخوندم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
بنظرت اولین روز اولین کلاس دوست پیدا کنم که تنها نمونم ؟ در همین حد عادی دختر منظورمه 🤝اگه اره چطور ...

روز اول هم نه 

خونگرم باش اما معمولی 

بشناس بعد طرح رفاقت بریز 

اگر دوستت ناخلف باشه زندگیت بر باد میره

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
وا نه ،من خودم استعداد درخشان بودم جزوه هات رو مرتب بنویس که تلنبار نشه برای شب امتحان خودم در طول ت ...

منظرم همون شب امتحانه.

جزوه ها و کتابا خیلی سنگین تر از دبیرستانن 

کل روز و شب باید درس بخونی قبل امتحان؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کنجکاو شدم چجوری اولین روز دانشگاهته ؟ آخه فروردینه. 

با هیچکی خیلی صمیمی نشو 

با پسرا سبک نباش 

رل نزن 

درسات نزار آخر شب 

به جز دانشگاه دنبال یه چیز دیگه هم برو 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
وا نه ،من خودم استعداد درخشان بودم جزوه هات رو مرتب بنویس که تلنبار نشه برای شب امتحان خودم در طول ت ...

این قضیه معدل الف و استعداد درخشان منظور بر اساس همون امتحاناییه که استاد میگیره ؟

بعد اینکه چطوری باید جزوه ارائه داد ؟  

چه بد 😕ورودی کدوم سال بودین شما ؟

بد بود ولی در عوض اون روز همه سوراخ سنبه های دانشگاه رو گشتم و یاد گرفتم 😆ورودی ۹۸ بودم

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید