2777
2789

من یه گنهکارم که نَفسَم ضعیف بودو زود میلغزیدم 😭 از اولم خدا یه جوره دیگه ای منو دوس داشت اما من کور و کر بودم نمیدیدم نمیشنیدم که خدا چقدر هوامو داره و بهم کمک میکنه😭😭 الان نزدیکه دو ماه هست مشکل بدی برام پیش اومده که آبروم و کل زندگیم و کل هست و نیستم در خطره 🥺😭😭 انگار تو هوا معلقم 🥺 نزدیک چهل روزه توبه حقیقی حقیقی کردم زار زدم هرروز بدجور پشیمونم و انجام ندادم یه شبم خوابی دیدم که انگار خدا هوامو داره هنوزم.😭😭 فاطمه زهرا تو رو به پهلوی شکستت به چادر خاکیت قسم پیش خدا وساطتمو بکن آبروم حفظ شه زندگیم از هم نپاشه خدایا من فقط تو رو دارم بی پناهم نکن 😭😭😭تو رو خدا بچه ها اینروزا برا من گنهکار دعا کنید 🥺😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
انشالله حل میشه 

ایشالا بحق آبروی فاطمه زهرا 😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا انشالله درای رحمتش رو برات باز نگه داره و آبروتو حفظ کنه و توی راه درست زندگی کنی انشالله 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
2803

صلوات فرستادم انشالا خدا دلتو شاد کنه توام برای سالم بودن جواب ازمایش داداشم یه صلو ات بفرس الهم صل علی محمد وال محمد

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
خدا انشالله درای رحمتش رو برات باز نگه داره و آبروتو حفظ کنه و توی راه درست زندگی کنی انشالله 

ایشالا با خدا عهد بستم که هیچ وقت ازش دور نشم خدا خودش بهم کمک کنه🥺😭

صلوات فرستادم انشالا خدا دلتو شاد کنه توام برای سالم بودن جواب ازمایش داداشم یه صلو ات بفرس الهم صل ...

ممنونم عزیز دلم براش آیه الکرسی میخونم بخدا 😭😭

بچه ها تو رو خدا نفری یه صلوات برام بفرستید 😭😭😭

2804