2777
2789
عنوان

كسايي كه از تتو سر درميارن بيان بگن تتو سحر قريشي پاك ميشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 80 پست
وقتی به قول خودتون تایپیک بی محتواست حداقل واردش شدید و فهمیدید میتونید هیچی نگید.چون امکان داره با ...

چجوری تشخیص دادید ک دل شکستم؟😐 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشخصه

اره دیگه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
2803
ولشون كنين تو تاپيكاي خودش باور كن كاهم پيدا نميشه من تو اجتماعم و تو دنياي جدي نميشه از مشكلا ...

مشکلات جامعه 

تتو های سحر قریشیه؟😐

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
میخواستن نرن 😄

شرايط خانوادشون بده اكثرا

و تو نوجواني فريب ميخورن و راه برگشتم ندارن به خاطر فرهنگ كشورمون

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2804
چجوری تشخیص دادید ک دل شکستم؟😐 

چون من اگر جای استاتر بودم دلم میشکست چون هیچ از دل دیگری خبر ندارع چون خوده منم گاهی اینقدر دردام زیاد میشه دغدغه ام میشه همین چیزا 

چون نمیتونم دردای خودمو درمان کنم ذهنمو بااینا مشغول میکنم

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اون پارسا هم خیلی داغونه معتادم شده خیلی بد شده

تو سينما دخترا خيلي اذيت ميشن و خيليا هم نميتونن تحمل كنن

خيليا براي رسيدن ب ارزوي بازيگري به هر خواسته اي تن ميدن

دختر من گير داده بود ميخواد بازيگر بشه🥲

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2805
چون من اگر جای استاتر بودم دلم میشکست چون هیچ از دل دیگری خبر ندارع چون خوده منم گاهی اینقدر دردام ز ...

بله درست میگید

@Shiny6   من از شما غذرخواهی میکنم امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم❤️

2801