2777
2789
عنوان

پسر ۵ ماهم با جیغ گریه شدید میخوابه

187 بازدید | 24 پست

سلام 

من یه پسر ۵ ماهه دارم ک هر روشی رو ک امتحان کردم ک بخوابه نشد نه روی پا نه بغل حتی تو تاب هم نمی‌خوابه مدام جیغ میزنه و کبود میشه تا ۳ ماهگی زیر سینه می‌خوابید اما الان چون  سینه نمیگیره دیگه برای خواب اذیت میکنه 

میخواستم بدونم شما روشی برای خواب نوزاد دارین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خستش  کن حسابی باهاش بازی کن بعضی از بچه هاساعت خواب ندارن پسر بزرگم هر وقت دلش می‌خواست می‌خوابید ی شب ۱۲ ی شب ۴ ی شب ۷ صبح اما شانسی که داشتم هر وقت می‌خوابید ۱۲ ساعت ی پشت می‌خوابید اما پسر کوچیکم از روز اول ساعت خواب داشت اولی هم چون همبازی بودن از ۳سالگی همزمان با کوچیکه از ۷شب می‌خوابید تا ۷صبح اگه میتونی بزار به حال خودش هروقت خوابید بخواب و به کارهات برس

وای بچه منم 12روزشه فقط زیر سینم میخوابه راه ببرم هیچ روشی تازه شیرخشک هم نمیخوره پستونک هم اصلااااا

اخه پسر منم حتی سینه هم نمیگیره  و شیر خشکم نمیخوره فقط با قاشق شیر بهش میدم