2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 120 پست
فدات بشم از مهربونی خودته گل من مرسی اینقد مهربونی ایشالا ب زودی قسمت خودت 🥰 عزیزم تا دیروز حرکتاش ...

زنده باشی فدات شم. والا من نمیدونم حرکات دخترت چجوری بوده قبلا. ولی اگر من جای تو بودم و آمینو شده بودم حتما میرفتم.این استرس و دو به شک بودن برات خیلی بیشتر از سونوی دوباره خطر داره

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنده باشی فدات شم. والا من نمیدونم حرکات دخترت چجوری بوده قبلا. ولی اگر من جای تو بودم و آمینو شده ب ...

حالا تا فردا صبر میکنم اگه بازم اینجوری باشه حتما میرم سونو توکل بخدا ولی مامانم میگه هنوز چهار روزه زوده بری سونو 

حالا تا فردا صبر میکنم اگه بازم اینجوری باشه حتما میرم سونو توکل بخدا ولی مامانم میگه هنوز چهار روزه ...

هرطور صلاح خودته عزیزدلم. پسر من کلا خیلی تنبل بود،یه وقتا سه روز تکون نمیخورد.شاید دختر تو هم آرومه

هرطور صلاح خودته عزیزدلم. پسر من کلا خیلی تنبل بود،یه وقتا سه روز تکون نمیخورد.شاید دختر تو هم آرومه

عزیزم از صبح الان یکم تکون خورد و حسش کردم خیالم راحت شد🥰

عزییییزم ایشالا نینی سالم و خوبی میاری باز

عزیزم از صبح الان یکم تکون خورد و حسش کردم خیالم راحت شد🥰 عزییییزم ایشالا نینی سالم و خوبی میاری ب ...

ای جانم عزیزم خداروهزار هزار مرتبه شکر. تامیتونی باهاش حرف بزن و بگو که چقدر دوستش داری. اگر دوست داشتی سوره عصر رو زیاد بخون بچه خیلی صبور و آروم میشه

گفتی عزیزم خبرشو بهت بدم 😍😍مرسی اونشب سر نماز دخترمو دعا کردی عزیزم خدا خیرت بده خواهرم 😭😭

سلام. من هم مشکل شما رو دارم و قراره برم آزمایش آمینو توو این هفته. میشه لطفا بگید شما آزمایش آمینوتون رو کدوم آزمایشگاه بردین؟

من آزمایشگاه نیلو سلفریم رو انجام دادم. حالا می‌خوام بدونم که اگه نمونه آمینومو همینجا ببرم کار درستیه یا نه؟

چون از روزی که جواب آزمایش سلفریمو گرفتم خیلیا بهم گفتن این ریسک‌ها بازی آزمایشگاه‌هاست.

سلام دوستای عزیزم من سه روز پیش امینو شدم و جواب سه روزم امروز آماده شد و بچم خداروشکر سالم بود 😍😍 ...

خیلی خوشحالم و باعث امیدواریم شد تجربه شما. از شما که همدرد من هستین خواهش می‌کنم برای من هم دعا کنید که خدا دل منو هم شاد کنه. شب و روزمون یکی شده.

سلام دوستای عزیزم من سه روز پیش امینو شدم و جواب سه روزم امروز آماده شد و بچم خداروشکر سالم بود 😍😍 ...

خداروشکرررر الهام جون 🥺🙏

شنیده بودم که اگه تریزومی ۱۳ و ۱۸ ریسک بزنه 

اکثرا خطائه 

ولی خب ادم تا نره و امنیو نده خیالش راحت نمیشه  

راستی عزیزم شما چندهفته ای که حرکتشو حس میکنی ؟؟ 

خیلی خوشحالم و باعث امیدواریم شد تجربه شما. از شما که همدرد من هستین خواهش می‌کنم برای من هم دعا کنی ...

عزیزم شما سونو nt چطور بود ؟؟

آیا غربالگری هم داده بودی قبلش ؟؟

و اینکه تو سلفری کدوم گزینه رو های ریسک زده ؟؟

یعنی امکانش هست امینو بگه جواب منفیه؟؟؟؟؟؟

اره عزیرم خانومی بود اینجا تو سلفری گفتن جنین سندروم ترنر داره دکترش براش امینوسنتز نوشت امینو رو انجام داد جوابش منفی شد و خداروشکر دخترش سالم و سلامته

سلفری هم مثل غربالگری هست دقیق نیست