2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 120 پست
سلام. من هم مشکل شما رو دارم و قراره برم آزمایش آمینو توو این هفته. میشه لطفا بگید شما آزمایش آمینوت ...

عزیزم من مال کرمان هستم و امینو رو همینجا آزمایشگاه ژنتیک بردم و خودشون انجام دادن دیگ نیلو نفرستادم 

من آزمایشگاه نیلو سلفریم رو انجام دادم. حالا می‌خوام بدونم که اگه نمونه آمینومو همینجا ببرم کار درست ...

اره کلا‌بازی خودشونه باردارا رو حیرون خودشون میکنن و میترسونن خدا لعنتشون کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشحالم و باعث امیدواریم شد تجربه شما. از شما که همدرد من هستین خواهش می‌کنم برای من هم دعا کنی ...

نگرا نباش عزیزم پیش ی دکتر خوب و مجرب برو و اصلا ترس نداره من کارم شده بود گریه ولی بهت میگم خیالت راحت باش و بعدش ی هفته استراحت کن و مایعات زیاد بخور حالا من بخاطر ویارم زیاد نتونستم و دکتر برام سرم تجویز کرد .فقط جواب رو ک بردی بگو میخام جواب سه روزه بگیرم ک خیالت راحت تر شه بهت قول میدم بچت سالمه و مشکلی نداره اینا همه بازی خودشونه .خبرشو بهم بده 

برا شما سلفری ریسک چیو بالا زده بود ؟

خداروشکرررر الهام جون 🥺🙏 شنیده بودم که اگه تریزومی ۱۳ و ۱۸ ریسک بزنه  اکثرا خطائه  ول ...

ممنون عزیزم اره دیگ ادمو میترسونن ک پول بدی و امینو شی بعد بگن بچه سالمه 

من ۱۷هفته ام عزیزم ی روز خوب حس میکنم ی روز کمتر 😂

ممنون عزیزم اره دیگ ادمو میترسونن ک پول بدی و امینو شی بعد بگن بچه سالمه  من ۱۷هفته ام عزیزم ی ...

من سونو nt خوب بود 

ولی چون ۳۹ سالمه دکترم گفت سلفری بده 

هفته پیش انجام دادم و جوابش سه چهار روز دیگه میاد 

ولی خیییلی استرس دارم 😥🥴

عزیزم شما سونو nt چطور بود ؟؟ آیا غربالگری هم داده بودی قبلش ؟؟  و اینکه تو سلفری کدوم گزینه ...

اوکی بود. ان‌تی‌م مشکلی نداشت

تووو سلفری کروموزوم x های ریسک بود. به اصرار خودمون برای فهمیدن جنسیت، سلفری دادیم

اوکی بود. ان‌تی‌م مشکلی نداشت تووو سلفری کروموزوم x های ریسک بود. به اصرار خودمون برای فهمیدن جنسیت ...

اصلا نگران نباش عزیزم 

این آیتم واسه خیلیا مثبت میزنن ولی همه بعده اینکه میرن امنیوسنتز منفی میشه خداروشکر 

شما آزمایش سلفریت چطور شد؟

آزمایش سلفریم خوب بود خداروشکر 

واسه من تو آزمایش کروموزومهای جنسی نبود 

که امروز با دکتر ژنتیک آزمایشگاه صحبت کردم 

اتفاقا دکتر گفت جدیدا بخاطر خطای زیاد سلفری

در تشخیص کروموزومهای جنسی طبق پروتکل انگلیس

دیگه اینارو تو آزمایش نمیارن 

چون بیشتر باعث ایجاد استرس در والدین و انجام الکی  آمنیو سنتز میشد 

آزمایش سلفریم خوب بود خداروشکر  واسه من تو آزمایش کروموزومهای جنسی نبود  که امروز با دکت ...

خدا رو شکر

ایشالا مابقی مراحل رو هم به سلامتی طی کنی و نی‌نی خوشگلتون به سلامت تووو بغلتون بیاد