2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانایی که ناخواسته باردار شدن که خدا بچه هاشون و حفظ کنه و قوت بده بهشون تا به خوبی بزرگشون کنن اما هرگز خواسته دوست ندارم زیر ۴ سال دوباره باردار شم هم دلم برا سام میسوزه هم توانایی شو ندارم ریحانه جان تبرییک
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
بچه ها سام ۱۴ تا دندون داره بچه های شما چی؟ اولیش و تو ۹ماهگی دراورد بعد اینکه خییییلی اذیت کن شده خیلی داد میزنه و گیر میده هرچی میخواد بچه های شما چی؟
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
سلام صبح همگی بخیر و شادی مامان سامیار جون شما اطلاعاتت خیلی خویه ما یه گروه ت ل گرام داریم به وجود مادرانی مثل شما احتیاج است . ثواب داره بخدا چند نفر رو راهنمایی کنین نمیشه بیان اد شین ؟ الین هم 6 تا دندون داره .
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
سلام صبح همگی بخیر و شادی مامان سامیار جون شما اطلاعاتت خیلی خویه ما یه گروه ت ل گرام داریم به وجود مادرانی مثل شما احتیاج است . ثواب داره بخدا چند نفر رو راهنمایی کنین نمیشه بیان اد شین ؟ الین هم 6 تا دندون داره .
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
2810