2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
سلام سال نو مبارک انشالا خودتونو و کوچولوهاتون خوب و خوش و سلامت باشید
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریحان جون مگه جلوگیری نداشتید چرا حامله شدی آخه؟ انشالا که هر چی به صلاحتونه عزیزم شیرین فکر کنم خودش میخواسته ،،،،کنار اومدن واسه کسایی که نمیخوان و ناخواسته بوده سخته مامان یاسین چه میکنی با دو تا وروجک ؟ خدا قوت شیرین جون مبارکه پس جنست جور شد
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
اما بیخود نیست اسم تاپیکمون مامانای فعال هستا ماشالا خیلی از مامانا دومی رو هم حامله شدن
سلام مامانا امروز یه تکه از پستو نک دخترمو بریدم میخوام ترکش بدم خدا خودش کمک کنه هر دو سه روز یه بار یه تیکه شو میبرم ترک تدریجیه
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
ففر ترک تدریجی پستو نک باحال بود به نظرم تک تک ترکش بده بچه رو ،گناه داره یهویی همه رو بخوای شروع کنی
سحر جون فاصله سنی بچه های من 5 سال و نیمه که به نظرم خوبه البته پسرم خیلی حسادت میکنه که فکر میکنم اگه سن پایین باشه این مشکل رو کمتر دارن . اما در کل چون اون از اب و گل در اومده راحت تر به الین میرسم
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
ترنج جان،جلوگیری داشتم..اما خواست خدا رو نمیشه تغییر داد.. تو سن ۳۵سالگی ،مادر و خواهرام تنبلی تخمدان میگیرن.ارثیه.خاله و دختراشون هم همینجورین.دخترخالم پنج ساله ،دوا درمون میککنه برا بچه. بازم خداروشکر..شاید حکمتش همین بوده.. مامان سامیار،خدا تواناییشو میده..
خب پس حتما صلاحتون در همینه ریحان جان خدا رو شکر شما دیگه استرس اینو نمیگیری که مثل مادر و خواهرا تنبلی تخمدان بگیرم چی میشه، دیگه دو تا فسقلی داری خیالت راحته انشالا به سلامتی دنیا بیاد عزیزم
2810