2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
شیرین جان خوبی؟بارداری با وجود یه بچه ی کوجیک جطوره؟اگه خوندی لطفا جواب بده .

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من دیر شروع به دندون درآوردن کرد. حدودو9/5 ماهگی دندون درآورد. الانم 8،9 تا دندون داره.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ممنون بچه ها هفته ٩هستم حالم خوش نیست بخاطر تهوعم سرگیجه مهیا ماشالله دختر خوبیه مامانی رو اذیت نمیکنه کلا راحتم اگه تهوع نبود عالی میشد
مهیا عزیزم دختر نازم خیلی دوستت دارم
منم دوست ندارم تا پسرم حداقل 3،4 سالش نشده باردار شم. البته اگه خداخواسته باشه قدمش روچشممام ولی به خواست خودم و همسرم فعلا هرگززززززز😉

این قضیه ظلم به بچه اول رو من واقعا نمیفهمم!! مگه میخواد از بچه اول به اون کوچولویی کار بکشه که ظلم کرده باشه؟! اگه واسه شیر مادر میگین که خب اگه تا یک سالگی به بچه شیر داده باشن که کافیه بعد از یک سالگی دیگه شیر مادر یه قضیه احساسیه تا نیاز جسمی واسه بغل کردن و اینا هم که خب به حالت نشسته هر چقدر بخواد میتونه بچه رو بغل کنه تو حالت ایستاده هم که حتی اونایی هم که حامله نیستن هر چی کمتر بچه رو بغل کنن بهتره چون بچه ها ماشالا سنگین میشن اگه عادت کنن به بغل کردن مدام خب کمر نمیمونه واسه آدم برای محبت و توجه هم که تا دومی به دنیا نیومده که اولی مرکز توجه بعد از اومدن دومی هم که واسه اینکه اکثرا مادرا خودشون دلشون واسه اولی میسوزه سعی میکنن بیشتر بهش توجه کنن و کم نذارن واسش،،،،،مثل مادرای کارمند که بخواطر وقت کمی که تو خونه هستن و غذاب وجدانی که میگیرن گاهی بیشتر از مادرایی که خانه دارن با بچه هاشون بازی میکنن و وقت میذارن فقط قوای جسمی مادر رو قبول دارم که هنوز ضعیفه و درست حسابی جون نگرفته که باید حسابی به خودش برسه و غذاهای مقوی و قوت دار بخوره
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
مامان سامیار چه غذای چرب و چیلی ایه....نوش جون پسرت.البته من
خیلیییییی کم غذهای پسرمو چرب و سرخ شده درست میکنم. ذایقه شون عادت میکنه چاقی کاذب میده.

نمیدونم چرا پسر من این مدلیه.مثلا دیر دندون درآورد ولی عین جت پشت هم درآورد. یا دیر راه افتاد ولی عین جت راه میره و میدویه😨کلا موتورش دیر گرم میشه ولی امان از زمانی که گرم بشه😆😂