2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
مامان سامیار چون شما اصلا به بچت آهن ندادی طبیعیه که با آهنای معمولی حتی از نوع خارحیش تو یه مدت کوتاه ذخیره آهنش جبران نشه. آهنی که دکتر برا پسرت تجویز کرده اصلا واسه مصرف روزانه یه بچه عادی نیست.چون پسرت شدیدا افت آهن داشته این مکمل برای شرایط الانش تجویز شده. یه سرچ کوچیک تو هنین سایت بزنی میبینی 80 درصد پزشکا فقط میگن قطره ایرانی. منم اوایل خارجی میدادم دکتر پسرم گفت ایرانی با بچه های اینجا سازگارتره منم ایرانی میدم. مشکل سیاهی دندون و یبوستم نداره خدا رو شکر.. گلم چافشاری زیاد رو بعضی عقاید به ضرر بچه هاست.مثل همین ندادن آهن به پسرت به بهونه اینکه مگه ما آهن نخوردیم مشکل دار شدیم...

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من سایز 35 براش کوتاهه و 40 اندازشه.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

سحر جان من ۹ ماهگی بهش آهن ایرانی مزخرف داده بودم اصلا طبیعی نیست تو ۴ ماه که قطره ندادم افت شدید پیدا کنه اولا دوما هم قطره ایرانی تو دوماه که دادم بی تاثیر بود همین قطره معجزه کرد هرکی صلاح خودش رو بهتر میدونه اینجا از تجربه هامون میگیم همین
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
آره عزیزم باید تجربه هامونو اینجا به اشتراک بذاریم تا بقیه مادرا راه اشتباهو نرن.شما هم باید زودتر عنوان میکردی که پسرت بخاطر ندادن قطره دچار افت آهن شده....شاید خیلی از مامانا به تبعیت از شما صرفا با رژیم غذایی ناخواسته باعث کم خونی بچه هاشون بشن.
من که راضی بودم پسرم اصلا کم خونی نگرفته ماشالله قد و رشدشم عالیه.ایشالله شما هم نتیجه مطلوب بگیری.

سحر جان پسرم بخاطر ندادن آهن کم خونی نگرفته پدرش مینوره ارث برده بحث من سر قطره ایرانی و خارجیه رشد پسر من فوق العاده بود قد ۸۵ و وزن ۱۳ بعد دوماه استفاده از پودر خارجی مشکلش رفع شد الانم قطره خارجی میدم
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
چه جالب پسر منم مینوره منتها از خودم گرفته.😉

دقیقا مامان سامیار...من که اول فهمیدم مینوره یه کم ناراحت شدم.به همسرم گفتم اگه بزرگ شد عاشق شد دختره هم مینور بود چی😢آلبته میگن باوجود مینور بودن بازم راه چاره هست بستگی داره جفتشون آلفا باشن یا بتا....
حالا همسرم میگه اوه تو به چه چیزا که فکر نمیکنی😂😂😂