2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
مامانا نی نی های شما راحت لباس می پوشن و یا راحت پوشک می کینین پسر من مدام گریه می کنه و در میره با این که سعی می کتم باهاش موقع لباس پوشیدن حرف بزنم یا بازی کنم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برا چکاپ واکسن یکسالگی که بردمش دکتر گفت روند رشد وزنش کمه بهش ایروویت و زینک و ویتان داد گفت یکماه دیگه بیارش اگه بهتر نشد باید از خون بده حالا دارم اینا رو بهش میدم تا ببینم چی میشه
خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...
دی جی جون هیچ بچه ای دوست نداره لباس بپوشه گریه و سر و صدا میکنن خیلی اهمیت نده زود تنش کن موقعی که میخوای عوضش کنی چند تا اسباب بذار دم دستت بده دستش هر کدوم رو که انداخت فوری یکی دیگه بده
خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...
دی جی جان حق با مهرنازه هیچ بچه ای موقع لباس پوشیدن و پوشک آروم نمیگیره مهرناز من یه بار که ایلیا رو برده بودم یه دکتر غیر از دکتر خودش گفتم ویتان میدم گفت اون که آب و شکره برای چی ویتان میدی؟؟ البته گفتم آیروویت رو ،گفت خوبه اما ویتان رو قبول نداشت در صورتی که دکتر خود ایلیا میگفت هر چی بهتر میخوره بده بهش فرقی نداره الان من چهار ماهه به ایلیا آهن و مولتی ایرانی میدم خودم حس میکنم بهتره بچمم دیگه به مزه اش عادت کرده
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
موقع پوشک کردن،کلی انرژی میسوزونم،ازبس گل پسرم میخاد فرار کنه منم همیشه قطره ایرانی میدم متخصص خون اطفال هم ک بردم،تاکید رو ایرانی بودن قطرهها داشت.. بهداشت قطرهها رو تا دو سالگی رایگان میدن،شهرهای شماچطور؟قطرهها رو میخرید؟
ریحان جون منم از خود بهداشت میگیرم اما گاهی که تموم کردم خودم خریدم ،،،اینجا هم بهداشت رایگان میده
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
نه بابا قطره آهن ایرانی ها اصلا ارزش ندارن من پسرم و بردم چکاب داد گفت ذخیره آهنش ۸ خیییلی کمه براش پودر آهن خارجی نوشت بعد دوماه بردمش گفت عااالی شده
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
مامان سامیار فکر کنم دلیل کم بودن ذخیره آهن سامیار اینه که گفتی بهش آهن نمیدم دندونش سیاه نشه وگرنه این قطره های ایرانی خوب هستن خیلی از دکترا اینو میگن البته برای من که فرقی نداره من خودم یه مدت از همین خارجیا میدادم
ترنج جان
من شاید چون قطره آهن ندادم سامی ذخیره آهنش کم شد ولی
کل آذر و از این ایرانی ها دادم بی تاثیر بود دریغ از یه رنج بره بالا اما این پودر عااالی بود
نه سیاه میکنه نه یبوست میاره
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!