2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهرناز جون تولد محمد کوچولوت مبارک عزیزم سعی کن ببینی به چه جور غذاها و مواد غذایی تمایل بیشتری داره با اونا به غذا علاقه مندش کنی تاپیک مامان سامیار دستورای غذایی زیاد داره میتونی از اونا امتحان کنی ببینی کدوما باب طبع پسرت هست سحر جونم دستور دو تا دسر مقوی گذاشته بود صفحه قبل درست کن شاید پسرت خوشش اومد
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
بانو جان شما رو یادمه من ، البته دو تا بانو داشتیم خدا رو شکر که آزمایش های دخترت مشکلی نداشته ایشالا به مرور غذا خوردن و وزن گیریش بهتر میشه
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
صنم ایشالا که مهدا خانومم زود خوب بشه مریضی بچه ها خیلی سخته واقعا آدم پدرش در میاد تا خوب بشن
به نظرم نباید زیاد تو فکر تپل شدن بچه ها باشیم چون بعدا که بزرگتر میشن اونوقت باید غصه تپل بودنشونو بخوریم و به بچه طفلی هی بگیم انقدر نخور چاق میشی همین که مشکلی نداشته باشن و آزمایشاشون خوب باشه و وزن کم نکنن خوبه ،،،،،نباید استرس بیخودی داشت البته نظر منه دیگه من از همون اولم برای دنیا اومدنش زیاد تو فکر زیاد کردن وزنش نبودم میگفتم همین که بالای سه کیلو باشه خوبه
من و پسرم که رفتیم تهران خونه مادرم خیلی خوش گذشت و الانم پسرم داره دندون سومشو در میاره و فعلا کمی تنها وایسمه ذوق می کنه برا خودش دست میزنه و زودی می افته زمین
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
اسمان جون من هنوز پسرمو برای ازمایش خون نبردم یعنی همسرم میگه نمی خواد ببریش اصلا دوست نداره بچش دکتر بره میگه سالمه سالمه الکی دکتر بازی نکن با اینکه خودش کم خونی مینور داره
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94