2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای میترا جونم چرا نرفتی ؟ کارت ورودو گرفتی اما نرفتی
به نظرم اگه میرفتی ضرری نداشت که عزیزم لااقل با نحوه سوالاتش آشنا میشدی

من که اصلا خوب ندادم تخصصیامون خوب بود اما ریاضیاش سخت بود
استعدادم که من کلی وقت کم آوردم
زبان خیلی خیلی سخت بود واسم با اینکه دامنه لغاتمو زیاد کرده بودم اما هیچکدوم به دردم نخورد
دیگه از الان دارم یه برنامه ریزی اساسی واسه زبان می کنم و بعدش بقیه دروس

میترا جونم در هر صورت سال بعد با برنامه ریزی و وقت بیشتر میریم سراغ امتحان

سلام دوست جونااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها منم افسردگی گرفتم چون اصلا نمیدونم امتحان چطور بود.البته زبان که من پرت پرت بودم و همه رو شانسی زدم.استعداد هم به نسبت پارسال افتضاحححححححححححححححححح بود. فقط تخصصی ها رو 30 تا از 45 تا رو زدم.نمیدونم ریسک کردم یا نه ، به نظرم سوالای تخصصی خوب بودن. ولی در مجموع اصلا راضی نیستم.

ملیدا خواهررررررررررررررررررررر بیا شمع روشن کنیم با هم گریه کنیم.

کی پایه هست؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
گیسو جون منم پایم
شعماتو بیار
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام به گیسو طلا جون خودم
خوبی عزیزم ؟ دخملی خوبه؟
منم پایه ام روشن کن خانمی تا بیام

البته گیسوطلا جونم من خیلی ناراحت نیستما چون خیلی نخونده بودم انتظاری هم ندارم که قبول بشم اما با این حال دلم گرفته از دست خودم
سلام ملیدا جون (بوس،بوس، روبوسی بود)
قربونت برم عزیزم.خوبه خداروشکر.گل پسر شما چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نینی جونم بیا بغللللللللللللللللللللل خواهر بیا شمع آوردم

منم کلا رو هم رفته دو هفته آخر رو به درد بخور خوندم.البته فقط تخصصی. ولی کلا یه کم روم زیاده و منتظر بودم بهتر از اینا امتحان میدادم.

اصلا کلا با این رشته مسخره خودم هم مشکل دارم که حتی دکتراش زیاد کارایی نداره و به درد بخور نیست.

نمیدونم باید چیکار کنم شاید بخوام برا سال آینده تو رشته ای دیگه امتحان بدم .

فعلا که با این وروجک درگیرم.
شما ها هم بچه هاتون تو این سن از خونه فراری بودن؟چرا دخملی من اینجوریه؟همش میخواد بره خونه عمه شاینا
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام بچه ها جون منم پایم برای سال بعد بیاین تاپیک رو نگه داریم و از الان برنامه بریزیم منتهی من زبانم در حد صفره میخوام برم کلاسای ترمیک انشالله از سال بعد با امادگی صد در صد شروع میکنم

میخوام از الان برنامه بریزم کلی هم انگیزه دارم و مطمئنم که میتونم

موفق باشید
سلام

من هم پایه ام برای سال بعد انشالله.
ملیداجان شوهرم مجبور بود جمعه سر کار باشه.. از اونجایی هم که خوب نخونده بودم و جایی نبود دخترم رو بزارم نرفتم.

بعدا پرستارش گفت به من میگفتید با خودم میبردم... مراسم عید مهد دخترش بود اونجا دعوت بودند...

خلاصه امسال نتونستم برم....

ولی از الان شروع کردم..
در ضمن ی سایت آموزش همگانی دانشگاههای معتبر رو توش عضو شدم.. یکی از دروس رو شروع کردم باهاشون جلو میرم.... خداییش این دانشگاههای اونور آب همه چیزشون رو اصوله... بعد انجام تکالیف و کوییز و امتحان آخر هم مدرک دوره میدند.

رایگان هم هست اگر دوست داشتید ی سر بزنید برای بیشتر رشته ها کورس داره.

اینهم لینکش
https://www.coursera.org/

خدای خوبم. ممنون
گیسوطلا جونم اگه واقعا همچین نظری در مورد رشتت داری و دوسش نداری خوب این بیشتر باعث میشه که تو خوندنش تنبل باشی و بی انگیزه ترت میکنه خوب اگه میتونی یه رشته دیگه انتخاب کن اگه هم نه بیشتر در موردش تحقیق کن و سنگاتو همون اول با رشته وا بکن
بعدشم گلی خانمی خودم احتمالا عمش یه دخمل هم سن و سالش داره که هم بازیشه بیشتر تو خونه واسش شرایطو مهیا کن تا بمونه یکم وقت بیشتر براش بزار خودت تا کم کم عادت کنه که بمونه خونه و با خودت بره اونجا