2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استعداد تحصیلی فنی مهندسی

http://www.phdazmoon.net/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%aa%d8%ad%d8%b5%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-92-%d9%81%d9%86%db%8c-phd.html

http://www.phdazmoon.net/%d8%a2%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-93-%d9%85%d8%b5%d8%a7%d8%ad%d8%a8%d9%87-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d9%84-93.html
خدای خوبم. ممنون
بچه ها من نمی خوام سال دیگه بخوونم
دعا کنید امسال قبول شم!
واقعا چرا زبان ما افتضاحه؟؟؟
من کلی کتابای تافلو خوونده بودم خیر سرم! از تافلم بدتر بود گرامرش و لغاتش!!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام به همه دوستای خوبم...

آفرین به همتون... راستش همین که ماها اینجا با هم آشنا شدیم خیلی خوب و قشنگه... از این که هممون یه هدف داریم خیلی خوشحالم...
دلشاد جون حرص نخور مادر... راستش من نمره تافلم 103 بود... زبان دکتری اصلا استاندارد نبود.... چون لغت های قسمت vocabulary لغت های مرسومی نبودن... منم که همیشه از همه امتحان زبانا راضی بودم سر این یکی از سرم دود بلند شده بود... اما چون امتحان پارسال هم خیلی سخت بود خیلی تعجب نکردم...

راستش منم مرددم که اگر قبول نشدم دوباره بخونم... چون من امسال خیلی انرژی گذاشتم... شاید بزرگترین مشکل این بود که فقط جزوه های سنجش تکمیلی رو خوندم... شاید اگر قبول نشم انرژیم رو سر چیز دیگه ای بذارم... من بیشتر دوست داشتم برای امتحان امسال درس بخونم تا اعتماد به نفسمو دوباره به دست بیارم... همش فکر میکردم همه چیز رو یادم رفته و دیگه بی مصرف شدم خدا رو شکر این درس خوندنه خیلی بهم انرژی داد...
در واقع از مسیر خیلی لذت بردم و مقصد خیلی مهم نیست
مامان ندا دقیقا حرف دل منو زدی
منم واقعن لذت بردم
یه جوارایی دوباره اعتماد به نفسم خوب شده بود
منم با تمام مشکلات خیلی خوندم
انشاالله همه بچه ها قبول بشن
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام فکر کنم قسمت اول لغات از لاتین بود من ایلتس عالیم تافل هم مطالعه داشتم زبانم که خیلی خوبه راستش رو بگم خودم بزرگ شده امریکام ......اما قسمت اولش عجبیب الغریب بود...... تخصصی هاش خوب بود ریاضی هم خوب بود استعداد هم آخراش سخت بود.....ولی اینقدر بی نظم بود که نگو ......اصلا تمرکز نداشتم ....امتحان شروع شده بود اونم استعداد که تمرکز زیاد میخواد تازه قران پخش کردن و صلوات میخواستم بفرستن بر روان پاک و ......غیره

خدایا خانواده ام رو خوشحال کن
بچه ها به نظر من دیگه نباید زیاد بهش فکر کنیم تا نتیجه ها بیاد.یا قبول میشیم و یا نه
ولش کنین باباااااااااا

چه خبرا؟ خونه تکونی کردین؟
من چرا اینقدر تنبلم؟ اصلا حوصله ندارم. چون اگه خدا بخواد 5-6 ماه دیگه اسباب کشی داریم برا همینم الان اصلا حوصلم نمیذاره کاری کنم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
ملیدا شما تو اون سایتی درسی ثبت نام کردی؟؟؟؟؟؟؟

من مثل خر در گل موندم......

طرف 20 دقیقه حرف میزنه من 4 ساعت طول میکشه بفهمم چی داره میگه؟؟؟؟؟؟

این دم عیدی چه کار و باری واسه خودم راه انداختم.. همش باید تمرین تحویل داد هر هفته..

منو باش هوس دکترا به سرم زده بود... با بچه و کار واقعا نمیدونم... من که باید یک بازنگری کلی بکنم..
خدای خوبم. ممنون
خیلی عالیه ندا جون و نینی جون که امتحان و درس خوندن باعث شده حس خوبی داشته باشین ایشالله که امسالو قبول میشین
پریس جومنم ما با هم همگی دوستیم شما چرا این حسو کردی که دوست نداریم همه ما با هم یه هدف مشترک داریم و با اینکه هم رشته ای نیستیم اما یه وجه مشترک داریم پس همه با هم دوستیم عزیزم
اما خداییش پریس جون شما که اینقد زبانتون خوبه این حرفو زدین که زبانش سخت بود من یکم امیدوار شدم ههههههه آخه میدونی من دامنه لغاتمو برده بودم بالا و اصلا فک نمی کردم که هیچکدومشون به دردم نخوره خیلی دپرس شدم بعد امتحان، اما وقتی می بینم نه خیلیا مثل من از زبان راضی نبودن حتی شماهایی که ایلتس دارین یکم دلم خوش شده
اما باید یه فکر اساسی به حال زبان بکنیم چون بین همه درس مشترکیه اینجا در مورد زبان خیلی می تونیم به هم کمک کنیم بچه ها تو رو خدا هر کی هر جزوه ای چیزی خوند یا گیرش اومد که خوبه بیاد بگه بقیه هم استفاده کنن ایشالله این سدم باید بشکنیم
گیسو طلا جونم خدا قوت ایشالله که سال جدید واست سال خوب و پرباری باشه هم خونه جدید و ایشالله هم مقطع تحصیلی جدید
دخمل نازت چطوره ؟ من هم امسالو خونه تکونی وقت کم آوردم و هنوز که روزاهای پایانیه مشغولم
2810