2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
مامان ندا تستیه
صبح تخصصی و هوش
عصر فقط زبان
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ندا جونم
خوبی عزیزم؟ حسابی خوندی و فول شدی دیگه
امیدوارم موفق و موید باشی عزیزم
آره پارسال نمره منفی داشت
به احتمال زیاد امسالم داره
اما پارسال صبح فقط تخصصی بود و عصر هم استعداد هم زبان
سلام ملیدا جون... عزیزم این لینک رو امتحان کن...
http://phdtest.ir/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C/

راستش ما اسباب کشی کامل نکردیم... یه سری وسایل ضروری رو بردم.. همسرم از مجردیش وسایل اصلی رو داشت... 3 هفته اونجا بودم بعد اومدم تهران که یه ماه مونده به امتحان درس بخونم.. بعد از عید دوباره میریم...
من اصلا احساس فول بودن نمیکنم
راستش دو روز دیگه بخونم تخصصی ها تموم میشن و هفته دیگه رو برای زبان و دوره گذاشتم... اما کم و کاستی زیاده چون فقط جزوه های سنجش تکمیلی رو خوندم...
و اینک شوی شرق تهران مامان سروش و دوستان (برای مامانا هم یه عالمه لباس و..... داریم)

زمان : جمعه و شنبه همین هفته از ساعت 11 صبح تا 6 بعدازظهر

مکان : تهرانپارس _خیابان فرجام غربی بین میدان صدم و خیابان 45 پ 699 طبقه دوم واحد 7

نمونه کارهای جدید رو تو وبلاگ ببینین http://niiniicenter.blogfa.com/

09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
ممنون ندا جونم لطف کردی عزیزم البته قبلا نینی جون زحمتشو کشیده بود و این فایلو واسم میل زده بود
با این حال از لطفت ممنون گلم

من فک میکردم رفتی پیش همسری بهتر و بیشتر می تونستی بخونی انگار برعکس شده بوده آره؟

با این حال خوش به حالت که تخصصیات تموم شدن مال من فک کنم نصفه هم نشدن هههههههههه دلم خوشه ها میخام امتحان بدم
اما خوشحالم با اینکه مشغله زیاد داشتی تونستی اینقد بخونی و امیدوارم که امسالو قبول شی عزیزم

مرسی ملیدا جون ایشالله هممون قبول میشیم...

بچه ها دیروز رئیس سازمان سنجش گفت که صبح جمعه امتحان تخصصی و استعداد تحصیلی به صورت تستی و با نمره منفی هستش
عصر جمعه امتحان زبان شامل 70 تا سوال تستی وبدون نمره منفیه...
پس زبان رو زاحت بزنید