2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
ملیدا جان من جزوه دارم ولی حجمش زیاده
ایمیلتو بده تا انشاالله شنبه برات ایمیل کنم یه 100 صفحه هست
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااااام

منم ازاد ندادم
نینی جون منم جزوه میخام
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام ملیدا جون هرکاری کردم اتچ نشد
دوباره شب امتحان می کنم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
ملیدا جان ارسال کرذم گلم
دلشاد جان میلتو بده ارسال کنم
بچه ها من آزاد دادم خیلی راحت بود ولی وقت کم اوردم
آزاد شرکت کردم اما نرفتم امتحان یعنی نتونستم اون تهران بود امتحان منم اهواز....خب خیلی راه بود منم دیدم ارزش نداره اینهمه پول بلیط بدم و هیچی هم نخوندم برم برای امتحان فقط ضرره

خدایا خانواده ام رو خوشحال کن
نی نی جون میل کردم برات
اره بچه ها
منم شنیدم ازاد خیلی راحت بوده.
نی نی جون انشالله خوب دادی و قبولی.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دلشاد جون ایمیلی که برا نی نی سایتمه باز نمیشه
همین جا بذار میلتو تا بفرستم
مرسی عزیزم
قربونت برم ملیدا جون انشاالله استفاده کنی و نتیجه عالییییییییییییییی بگیری جیگرم
سلام به همه مامان دکترای کوشا...
بچه ها من برای زبان دارم کتا ب زبان دکترای نیمه متمرکز رو میخونم به نظرم خیلی مفید و مختصر گرامرا رو گفته و لغت های 504 رو هم داره... از این لینک میتونید دانلود کنین:
http://heiatelmi.ir/wp-content/uploads/2013/02/zabandoctora-www.phdtest.ir_.pdf

راستی هیچ جا رسما نگفتن امتحان تستیه... تستیه دیگه؟ شما میدونین پارسال امتحان نمره منفی داشته یا نه؟ بعدش زبان و استعداد تحصیلی صبحه تخصصی عصر؟ نگین این چه شوته... :))