2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
تینا جونم امیدوارم که همیشه تو زندگی موفق و سلامت باشی و به درستی تصمیماتو بگیری عزیزم امسال یا سال بعد مهم نیست مهم اینه که به نتیجه ای که می خوایم و به هدفی که می خوایم برسیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میترا جونم خوبیم شکر خدا
خوبه که داری می خونی مهمم همینه که تلاشمونو با توجه به مشغله هایی که تو کار و تو زندگی داریم ، داریم می کنیم حالا یا امسال یا سال بعد انشالله که قبول شیم هممون
بجه ها برا زبان چی می خونین؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام مامان امیرعلی 23 ماهه هستم.دانشجوی سال اول دکترا.
بعضی وقتا زندگیم به بن بست میرسه، درس،بچه،زندگی،شوهر،......واقعا سختمه.
ولی استادم بهم گفت هرچیزی بهایی داره. بهای دکترا هم سختی هایی که میکشم.
دانشجویان شیمی

اگر برای تعریف پایان نامه خود دچار مشکل شده اید،اگر برای نوشتن مقالات خود زمان اندکی دارید، ما در کنار شما هستیم.

از تعریف پروپوزال تا چاپ مقالات ISI با شماییم.

Kimiagaran.researchgroup@yahoo.com�
شیمی تخصص ماست
Kimiagaran.researchgroup@yahoo.com
sسلام بجه ها آزمون آزاد یه نوبتیه؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مرسی ملیدا جونم
بچه ها کسی آزاد شرکت نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاااااام

بچه ها جزوه خوب برای گرامر کسی نداره؟
خیلی مفید و خلاصه
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!