2777
2789
سلام عزیزم. خوبی؟ حالت چطوره؟ روبراهی؟

رفتم سنو۲۶هفتگی خداروشکر ۲تاکیست داخل سرش خوب شده بودن وزنشم خوب شده بود.....دیگه کیست پشت گردنش گف رشدنکرده همون۶.۱مونده حالامیخام دوهفته بدبرم سنووزن ببی دیگه چی میگه دکتر....الله جان ب شماهم نی نی سالم وصالح بده الهی امین🤲😘ازمنم الله جان شفاش بده الهی امین

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاء الله همه چی خوب میشه

ان شاءالله🤲🤲🤲خیلی خوشحال شدم ازاینکه ب یادم افتادین🥰

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
رفتم سنو۲۶هفتگی خداروشکر ۲تاکیست داخل سرش خوب شده بودن وزنشم خوب شده بود.....دیگه کیست پشت گردنش گف ...

همیشه میومدم به تاپیکت سر میزدم تا ببینم خبری از خودت و نی نیت گذاشتی یا نه خیلی خوشحال شدم برات و مطمئن بودم نی نی گلت چیزیش نیست و سالمه ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
همیشه میومدم به تاپیکت سر میزدم تا ببینم خبری از خودت و نی نیت گذاشتی یا نه خیلی خوشحال شدم برات و م ...

قربونت برم گل معن😘ان شاءالله هرچی ازخدابخاهی بت بده قشنگم🤲🥰خیلی خوشحالم همچی خواهرای دارم میان حال نی نی جونمومیپرسن....

قربونت برم گل معن😘ان شاءالله هرچی ازخدابخاهی بت بده قشنگم🤲🥰خیلی خوشحالم همچی خواهرای دارم میان حا ...

عزیزمی ان شاالله خودت و نی نیت همیشه سلامت باشید😘

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
عزیزمی ان شاالله خودت و نی نیت همیشه سلامت باشید😘

ان شاءالله🤲🥰😘😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خانوم تو سونوی انومالی بهت گفته بودن تریزومی ۱۸

بله